MONACO SHOPPING

janni-deler-monaco-shopping-chanelDSC_0446
janni-deler-monaco-shopping-chanelDSC_0458
janni-deler-monaco-shopping-chanelDSC_0451

Unplanned shopping yesterday, at Chanel….

God morgon! Hur mår ni? :-) Igår gick vi på stan en sväng efter vi käkat lunch, dom har byggt upp tillfälliga butiker här i Monaco. Vita boxar, riktigt häftiga faktiskt! Nu när jag kom hit så har dom rivit hela byggnader, där butikerna var förut. Kände knappt igen mig och förstår inte riktigt varför dom gör det men det kommer säkert bli ännu finare nu. Vi gick in på Chanel bara för att kolla, innan vi gick in genom dörrarna sa jag “om den väskan jag vill ha finns så köper jag den”… Den hängde ju såklart där, vilket jag verkligen inte trodde den skulle göra. Så, jag köpte den direkt och när vi gick ut från butiken fattade jag inte riktigt vad som hände haha! Gick så snabbt men jag är superglad för köpet, ni får se den snart. :-) Ska faktiskt sälja en av mina Chanel-väskor nu tänkte jag, någon som skulle vara intresserad? Tänkte om jag ska lägga upp den här eller på någon annan hemsida. Nu dricker vi morgonkaffe på ett kafé och jobbar, superskön morgon! Puss babes, ha en skön dag <3

//Good morning! How are you? :-) Yesterday we took a walk around town after lunch, they’ve built temporary stores here in Monaco. White boxes, actually really cool! Now when I arrived here they’ve taken a few buildings down, where the stores used to be. I almost didn’t recognise myself and don’t really get why they do it but I’m sure it will be even nicer now. We walked in to the Chanel store just to look, before we walked in to the doors I said “if the bag I want is in here I’m buying it”… Of course it was hanging in there, which I for sure didn’t think. So, I bought it straight away and when we walked out from the store I didn’t really get what just happened haha! It went so quickly but I’m super glad for it, you’ll get to see it soon. :-) I’m actually thinking about selling one of my Chanel bags now, anyone would be interested? Maybe put it up here or at some other website. Now we’re having morning coffee at a café and getting some work done, great morning! Hugs babes, have a nice day <3

38 reaktioner på “MONACO SHOPPING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.