GET READY

5F4A9821 (1)
JanniDeler_Reebok_Boxning6
Janni_Reebok_Part3_5

Proud to be a Reebok-ambassador, now I’m preparing for some exciting stuff!

Ett företag jag älskar att jobba med är Reebok, häftigt brand, grymma kläder och ett riktigt härligt team. Jag kan stolt berätta att vi kommer fortsätta vårt samarbete och den här gången kommer det hända en hel del grejer som jag ser otroligt mycket fram emot! Det är Reebok jag åker med till Boston på torsdag, där har dom sitt huvudkontor och jag ska få träffa teamet bakom kollektionerna och få se hur det är där borta. Inte nog med det, jag ska även göra en grej som jag är liiite nervös inför om jag ska vara ärlig… Jag ska köra Spartan Race!! Google it och ni kommer förstå min nervositet. ;-) Men jag är samtidigt riktigt peppad! Tur att jag tränat den här sommaren, haha! Lisa hänger på den här gången, så vi kommer pusha varandra och det känns skönt. Hoppas ni är lika peppade på att hänga med på resan som jag är, kommer låta er hänga med hela vägen. Puss!

//A company I love to work with is Reebok, a cool brand, awesome stuff and a great team. I can proudly say that we’re continuing our collaboration and this time there will be some things involved that I really look forward to! It’s Reebok who invited me to Boston this thursday, that’s where they have their head quarters and I’m going to meet the team behind the collections and see how it is over there. That’s not it, I’m also doing a thing that I’m a biiit nervous about to be honest… I’m doing the Spartan Race!! Google it and you’ll understand why I’m nervous. ;-) But at the same time really excited! I’m glad I worked out this summer, haha! Lisa will join this time, so we’ll push each other and that feels good. Hope you’re as excited about joining me on this trip as I am, will let you guys come along all the way. Hugs!

15 reaktioner på “GET READY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.