Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:48 | August 23, 2015

GET READY

5F4A9821 (1) JanniDeler_Reebok_Boxning6 Janni_Reebok_Part3_5

Proud to be a Reebok-ambassador, now I’m preparing for some exciting stuff!

Ett företag jag älskar att jobba med är Reebok, häftigt brand, grymma kläder och ett riktigt härligt team. Jag kan stolt berätta att vi kommer fortsätta vårt samarbete och den här gången kommer det hända en hel del grejer som jag ser otroligt mycket fram emot! Det är Reebok jag åker med till Boston på torsdag, där har dom sitt huvudkontor och jag ska få träffa teamet bakom kollektionerna och få se hur det är där borta. Inte nog med det, jag ska även göra en grej som jag är liiite nervös inför om jag ska vara ärlig… Jag ska köra Spartan Race!! Google it och ni kommer förstå min nervositet. ;-) Men jag är samtidigt riktigt peppad! Tur att jag tränat den här sommaren, haha! Lisa hänger på den här gången, så vi kommer pusha varandra och det känns skönt. Hoppas ni är lika peppade på att hänga med på resan som jag är, kommer låta er hänga med hela vägen. Puss!

//A company I love to work with is Reebok, a cool brand, awesome stuff and a great team. I can proudly say that we’re continuing our collaboration and this time there will be some things involved that I really look forward to! It’s Reebok who invited me to Boston this thursday, that’s where they have their head quarters and I’m going to meet the team behind the collections and see how it is over there. That’s not it, I’m also doing a thing that I’m a biiit nervous about to be honest… I’m doing the Spartan Race!! Google it and you’ll understand why I’m nervous. ;-) But at the same time really excited! I’m glad I worked out this summer, haha! Lisa will join this time, so we’ll push each other and that feels good. Hope you’re as excited about joining me on this trip as I am, will let you guys come along all the way. Hugs!


14 kommentarer15 kommentarer om “GET READY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • guuu så roligt ändå med såna samarbeten som man får resa och utmanas med! heja er <3

  Reply
 • Which version of the Spartan Race will you be taking part in? In other words, how many miles will you run?

  Reply
 • I think we’re going for the easy one, haha! Not prepared enough for the big one, but next year maybe! ;-) Hugs!

  Reply
 • Hej! I just finished university in Boston and am working there now, so have lived there for 4 years. Let me know if you want any tips or reccomendations! :)

  Reply
 • Oh, for sure!! Any tips are more than welcome! :D Hugs! <3

  Reply
 • Gaah älskar sport-bh-n du har på dig, den gula alltså! Trodde inte Reebok hade så snygga grejer men de har dom ju

  Reply
 • Åh vad roligt :D

  Reply
 • Sounds AWESOME (and scary), but it’ll be definitely fun :)

  Enjoy your Day! | Lisa | Joy Della Vita Travelblog

  Reply
 • Vilket roligt att få vara med om såna samarbeten! Tycker också att Reebook har superfina träningskläder! vi är två tvillingsystrar som driver en blogg, kika gärna in där! http://wlaukkanens.se

  Reply
 • I just checked out this Spartan Race thing and it seems so much fun! Totally scary and exciting at the same time – just the way I like it :) The next race in Munich where I live is only next year, but wish you so much luck and strength for your upcoming race!

  xx Kristjaana
  http://www.kristjaana.com

  Reply
 • Älskar dessa träningskläder!! Inte minst jackan på nedersta bilden. :) Lycka till med ditt race!

  http://emmasspeciella.blogg.se

  Reply
 • Så snygg!!

  Reply
 • Fantastisk blogg och härliga inlägg som alltid!! Hur lyckades du bli Reebok ambassadör? Drömmer själv att ha ett samarbete med dom i framtiden. Har du några tips på hur man kan söka kontakt och vad dom är ute efter?:)

  Reply
 • Jag fick frågan, och självklart svarade jag ja! :-) Hmm, prova maila någon ansvarig för marknadsföring? :-) Kram!

  Reply