#GINATRICOTSAYBLUE EVENT

janni-deler-ginatricot-sayblue-sayloulouDSC_1815 copy
janni-deler-ginatricot-sayblue-sayloulouDSC_1812 copy
janni-deler-ginatricot-sayblue-sayloulouDSC_1837 copy
janni-deler-ginatricot-sayblue-sayloulouDSC_1824 copy
janni-deler-ginatricot-sayblue-sayloulouDSC_1871 copy
janni-deler-ginatricot-sayblue-sayloulouDSC_1935 copy
janni-deler-ginatricot-sayblue-sayloulouDSC_1899 copy
janni-deler-ginatricot-sayblue-sayloulouDSC_1939 copy

From last nights event at Gina Tricot! I’m wearing a top/dress from Gina Tricot and boots from Nelly!

Grymt sätt att avsluta första dagen på modeveckan, på Gina Tricots härliga showroom med Say Lou Lou som uppträdde! Kolla min snapchat om ni vill se lite live från kvällen (jannideler). :-) Mysigt att hänga med mina ladies igen, alltid lika kul även om vi var trötta! Say Lou Lou var riktigt grymma, vilka röster de tjejerna har alltså… Vill ni se dom live så kommer chansen nu, jag ska berätta en sak för er som jag sedan vill att ni berättar utifrån er själva HÄR så har ni chansen att vinna.

Break ups, något som nästan alla varit med om vare sig det är med en kille/tjej eller husdjur. Man bryter upp med någon/något och det är oftast ganska jobbigt, oavsett ålder. Jag kommer ihåg min första kille, vi hade varit bästa vänner sedan vi var riktigt små. När vi började skolan så blev vi ihop, jag tror till och med jag fick en lapp där jag fick kryssa i ja, nej eller kanske på frågan “får jag chans på dig”. Åh, vad jag skrattar när man tänker tillbaka på det! Vi “gifte” oss på mitt kalas inför hela familjen och hängde ihop. När vi blev lite äldre så började det en ny kille i klassen, och jag började bli kär i honom. Jag tyckte det var superjobbigt, jag var ju tvungen att göra slut! Jag kommer ihåg att jag drog ut på det för att jag kände mig så taskig och tillslut berättade jag att det kanske är bättre att vi bara är vänner… Mitt första break up och jag hatade det! Han däremot tog det hur bra som helst, och sen var vi vänner igen. Jag blev ihop med den andra killen och han med en annan tjej, svårare än så var det inte. Men, jag kommer alltid minnas det. Känslan av mitt första riktiga break up!

Nu hoppas jag såklart att jag slipper några fler break ups i mitt liv, iallafall när det kommer till kärlek! :-) Lycka till hjärtan, hörs imorgon <3

//Great way to end the first day of fashion week, at Gina Tricot’s lovely showroom with Say Lou Lou performing! Look at my snapchat if you want to see some live from the night (jannideler). :-) Cozy to hang out with my ladies again, always fun even if we were tired! Say Lou Lou were so good, those girls have incredible voices… If you want to see them live here’s the chance, I’m telling you something now and I want you to tell your own story HERE and you have the chance to win. 

Break ups, something all of us have gone through with a boy/girl or pet. You break up with someone/something and it’s often pretty tough, doesn’t matter what age. I remember my first boyfriend, we’d been best friends since we were babies. When we started school we decided to be together as a couple, I even think I got a note where I got to make a cross for yes, no and maybe on the question “can we be together”. Oh, I laugh so hard when I think back! We even got “married” on my birthday with my entire family watching. When we got older a new guy came to our class, and I fell in love. I thought it was so painful, I just had to break up! I remember I tried to push it as long as I could because I felt so bad and finally I told him that maybe it’s better if we’re just friends… My first break up and I hated it! He on the other hand took it really chill, and we were friends straight after it again. I got together with the other guy and he with another girl, it wasn’t more complicated than that. But, I’ll always remember it. The feeling of my first break up!

Now I hope that I’ll never have to go through any more break ups in my life, at least when it comes to love! :-) Good luck babes, talk tomorrow <3

32 reaktioner på “#GINATRICOTSAYBLUE EVENT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.