TEAM

janni-deler-teamDSC_1294
janni-deler-teamDSC_1226
janni-deler-teamDSC_1296

Miss this one today, a lot…

God morgon! Idag kommer det hända lite saker på min blogg, hoppas ni kommer gilla det. :-) Lite nytt och fräscht! Så, här kommer lite nya och fräscha selfies på mig och Jon. Haha! Saknar den killen massor nu… Han åker till Australien idag och nästa gång vi ses är om tre veckor. Alldeles för länge tycker jag men just Australien är lite svårt att bara åka till sådär. Har något att längta till iallafall och det är jag glad för! :-) Vi har det toppen här i Boston, fullt fullt upp så har inte orkat sätta mig med bilder om jag ska vara ärlig. Gårdagen var fullsmockad från tidig morgon till kväll, men ikväll har jag förhoppningsvis lite tid över efter Spartan Race. Yes, sjukt nervös och sjukt pepp! Wish me luck, puss <3

//Good morning! There will be some things going on with my blog today, I hope you’ll like it. :-) Some new and fresh things! So, here’s some new and fresh selfies of me and Jon. Haha! Miss that guy a lot right now… He’s going to Australia today and next time I’ll see him is in three weeks. Way too long but to just go to Australia is not that simple. At least I have something to look forward to and I’m happy for that! :-) We have a great time here in Boston, busy busy so I haven’t had the energy to sit down and edit pics to be honest. Yesterday was filled with things to do from early morning to late night, but tonight I’ll hopefully have time after Spartan Race. Yes, crazy nervous and so excited! Wish me luck, hugs <3

17 reaktioner på “TEAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.