ZIP IT UP

janni-deler-zip-dress-nellyDSC_3922
janni-deler-zip-dress-nellyDSC_3858-Redigera
janni-deler-zip-dress-nellyDSC_3878-Redigera
janni-deler-zip-dress-nellyDSC_3899-Redigera
janni-deler-zip-dress-nellyDSC_3823
janni-deler-zip-dress-nellyDSC_4018-Redigera
janni-deler-zip-dress-nellyDSC_3881
janni-deler-zip-dress-nellyDSC_3840

Nelly dress (on sale here!)/ Balenciaga bag/ Alberville shoes (here!)   -adlinks

God morgon! Det här megaljuset fick vi till igår, trodde jag inte. :-) Var en väldigt fin dag! Typisk Janni-look till kontoret kommer här, tänkte att det kunde vara kul att veta. Den här längden på klänningar funkar både till sneakers och klackar tycker jag, och speciellt nu när det börjar bli kallare men man inte riktigt vill ge upp barbent… Idag ska jag iväg på möte i Göteborg hela dagen, kommer hem igen ikväll. En rolig fredags-utflykt! Känns inte alls som helg om jag ska vara ärlig, blir lite knasigt när man kommer hem jetlaged mitt i veckan. Kommer komma upp lite kamera-tips igen senare idag, hoppas ni kommer gilla det! Dags för möte, puss hjärtan <3

//Good morning! We got this mega light yesterday, did not think that in Sweden. :-) Was a beautiful day! This is a typical Janni-look to the office, thought it would be fun to see. This length on dresses works fine with both sneakers and heels in my opinion, and especially now when it’s getting colder but you don’t really want to give up bare legs quite yet… Today I’m off for a meeting in Gothenburg all day, will get back home tonight again. A fun friday-adventure! Doesn’t feel like weekend at all to be honest, gets a bit weird when you get back home jet laged in the middle of the week. Will come some more camera tips later today, hope you’ll like it! Time for meetings, hugs loves <3

13 reaktioner på “ZIP IT UP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.