TOUGH IS BEAUTIFUL PT.1

janni-deler-ReebokReebok0034-1-2Reebok0034-1
Reebok2067
Reebok1970-2
Reebok2041-2
Reebok1986-2

Shirt (here!)/ Sports bra (here!)/ Shorts (here!)/ Socks (here!)/ Shoes (here!)    -all Reebok (adlinks)

Här kommer min första look från samarbetet med Reebok och tough is beautiful, väldigt crossfit-inspirerat! Jag har ju kört mycket crossfit i sommar och fastnat för det, en träningsform jag älskar där man får använda hela kroppen. :-) Känner mig cool i mina strumpor, sen skyddar dom otroligt bra för den träningen också. Benen kan ta lite stryk (om det är från hopprep eller stänger, har testat det för båda och det hjälper haha!). Jag älskar ju färg och speciellt när det kommer till träningskläder. Imorgon blir det ett cirkelpass och jag är superpepp på att träna redan nu, så känner på mig att jag kommer ta ut mig ordentligt imorgon. ;-) Idag har jag hängt med min syster och den lilla prinsessan, vill bara gosa med henne hela tiden. Så det är det dags för nu, myskväll deluxe! Ha en skön kväll hjärtan <3

//Here’s my first look from the collaboration with Reebok and tough is beautiful, very crossfit-inspired! I’ve done a lot of crossfit this summer and gotten totally hooked, a workout form I love because you use the entire body. :-) I feel cool in my socks as well, they also protect a lot for this kind of training. The legs can be pretty punished (if it’s from the jumping rope or the bar, I’ve tried both and it helps haha!). I love color and especially when it comes to training clothes. Tomorrow I’m doing a circuit training and I’m so stoked on training now already, so I guess I will push myself pretty much tomorrow. ;-) Today I’ve been hanging out with my sister and the little princess, I just want to cuddle with her all the time. So that’s what I’m planning to do now, cozy night deluxe! Have a great night loves <3

8 reaktioner på “TOUGH IS BEAUTIFUL PT.1”

Leave a Reply

Your email address will not be published.