ROOFTOP MOMENTS

janni-deler-rooftop-moments8S0A9494
janni-deler-rooftop-moments8S0A9447
janni-deler-rooftop-moments8S0A9500

From our morning in Boston, the rooftop at our hotel.

God morgon! Utanför öser regnet ner, lite mysigt på en söndag ändå. :-) Dessa bilder är alltså inte från idag, som ni kanske förstår… Men jag sitter hemma i min favoritmorgonrock och kollar nyheterna. Den här veckan är sista veckan hemma i Stockholm för mig på ett tag, ska vara borta i en månad från och med fredag. Börjar i New York (fashion week!) och sen vidare till Hawaii där jag möter upp min fina kille. <3 Längtar massor efter honom nu! Så idag blir det träning, fix här hemma och mys. Ladda inför veckan som kommer innebära ganska mycket planering. Hörs under dagen, puss <3

//Good morning! Outside the rain is pouring down, pretty cozy on a sunday. :-) These pictures are not from today as you probably understand… But I’m at home in my favorite robe watching the news. This week is my last one in Stockholm for a while, will be away for a month from friday. Starting in New York (fashion week!) and then going on to Hawaii where I’ll meet my amazing boyfriend. <3 Miss him so much right now! So today I’m planning training, organising at home and chill. Preparing for the week that will mean pretty much planning. Talk during the day, hugs <3

7 reaktioner på “ROOFTOP MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.