LITTLE PRINCESS

janni-deler-baby-loveDSC_4133-Redigera
janni-deler-baby-loveDSC_4141-Redigera
janni-deler-baby-loveDSC_4135-Redigera-2

My first meeting with this little one, can’t believe the love I feel for her already.

Igår fick jag äntligen träffa, klappa, krama och hålla om den här lilla prinsessan. Riktigt knäpp känsla att vara moster, men helt fantastisk! Konstigt hur mycket man kan älska någon så mycket redan första gången man bara hör talas om henne, och ännu mer när man träffas för första gången. När vi fick ögonkontakt smälte jag… <3 Hon sov mest men jag gissar att det är för att hon ska växa och bli stor, så vi kan leka snart! ;-) Ser ni hur liten hon är? Världens sötaste lilla tjej. Ska bli så otroligt kul att få se henne växa upp, lära henne allt jag kan och göra allt hon önskar. Känner så mycket kärlek just nu! Ska umgås med henne och min syster varenda lediga sekund jag har den här veckan, får liksom inte nog. <3 Puss på er!

//Yesterday I finally got to meet, cuddle, hug and hold this little princess. Such a weird feeling to be an aunt, but totally amazing! Weird how you can love someone that much from the second you hear about her, and even more when you get to meet for the first time. When we got eye contact my heart melted… <3 She slept most of the time but I guess that’s because she’s growing, so we can play soon! ;-) Can you see how small she is? The cutest little girl in the entire world. Will be so fun to see her grow up, teach her all I can and do everything she wishes. Feeling to much love right now! Will spend every free second with her and my sister the upcoming week, I just can’t get enough. <3 Hugs!

20 reaktioner på “LITTLE PRINCESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.