PHONE SHOPPING

janni-deler-reve-appDSC_4335-Redigera-2
janni-deler-reve-appDSC_4346-Redigera

Using Reve-app for inspiration, like instagram with shopping!

Det blev en lång och härlig dag idag, nu har jag precis kommit hem och slängt mig i sängen framför tvn. Skönt! Det finns ju så många appar nu, som ni kanske kommer ihåg har jag jobbat en del med Reve-app, inte berättat om den på ett tag däremot. Har hänt massor, finns mycket fler märken/butiker nu och jag använder den för att se när nya plagg kommer in i mina favoritbutiker. Det är som Instagram med shopping, man kan ladda upp egna bilder nu också så jag blir även inspirerad av folk och inte bara butiker. Har någon på sig något man gillar kan man shoppa det direkt! ;-) Ni kan ladda ner appen HÄR och följ mig där, heter “jannideler”. :-) Är ni medlemmar är det en tävling i appen just nu för att fira Nelly’s nya höstkollektion, ni kan vinna en hel outfit från Nelly! Följ Nelly.com, reve din favoritprodukt (ni förstår när ni har appen) och tagga @reve official. Dela sedan din favoritprodukt på Instagram med #nellyholic och #reveapp. Tre av er kommer vinna och det ser ni i appen den 13e sep! :D Nu ska jag göra en stor kopp te och mysa, hoppas ni har en skön kväll. PUSS! <3

//This ended up to be a long and nice day, just got back home and placed my self in bed in front of the tv. Nice! There’s so many apps right now, as you may remember I’ve been working with Reve-app before, haven’t told you about it in a while. A lot of things have happened, so many more brands/stores now and I mostly use it to see when new clothes is coming in to my favorite stores. It’s like Instagram with shopping, you can upload your own pictures now too so I also get inspired by people and not just brands. If anyone wears something you like you can buy it straight away! ;-) You can download the app at HERE and follow me there, my username is “jannideler”. :-) If you’re members there’s a competition in the app right now to celebrate Nelly’s new fall collection, you can win a full look from Nelly! Follow Nelly.com, reve your favorite product (you’ll understand it when you have the app) and tag @reve official. Share your favorite product on Instagram with #nellyholic and #reveapp. There will be three winners and you’ll see who wins in the app september 13! :D Now I’m going to make a huge cup of tea and chill, hope you guys have a cozy night. HUGS! <3

6 reaktioner på “PHONE SHOPPING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.