TOUS LES JOURS

janni-deler-tous-les-joursDSC_3773
janni-deler-tous-les-joursDSC_3767
janni-deler-tous-les-joursDSC_3778
janni-deler-tous-les-joursDSC_3774
janni-deler-tous-les-joursDSC_3775

Great lunch spot in Stockholm, Tous Les Jours!

Hej på er! Sent inlägg här, morgonen har varit minst sagt fullproppad… Började med träning och slängde in tvätt i tvättstugan innan, hängde den när jag kom hem, duschade/fönade håret och mötte upp min syster för att väga lillan. Efter det en 45 minuters telefonintervju och nu satte jag mig ner för första gången sen 06.50. Slut som artist! Ska iväg på möte snart och sen fortsätter det, kommer sova som ett barn ikväll. ;-) Ska försöka få i mig någon smarrig lunch också, jag och Lisa åt på Tous Les Jours förra veckan och den lax-salladen var riktigt grym! Sugen på något liknande idag. Hett lunch-tips om ni är i Sthlm, har hört att deras frukost är god också. Får prova den! Puss hjärtan, hörs sen <3

//Hey guys! Late post here, the morning was pretty packed to say the least… Started with training and put laundry in the machine before I went, hung it when I got back home, showered/dried my hair and met up with my sister to weigh the little one. After that a 45 min phone interview and now I sat down for the first time since 06.50. Tired lady right now! Will head for a meeting soon and then it continues, will sleep like a baby tonight. ;-) Will also try to get some tasty lunch in my body, me and Lisa ate at Tous Les Jours last week and their salmon-salad was so good! Feel like something similar today. Great lunch-tip if you’re in Sthlm, also heard they have great breakfast too. Have to try it! Hugs babes, talk later <3

21 reaktioner på “TOUS LES JOURS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.