BOSTON VIEW

janni-deler-boston-viewDSC_9070
janni-deler-boston-viewDSC_9081
janni-deler-boston-viewDSC_9065

Crazy view in Boston… Such a nice city!

God morgon hjärtan! Idag skiner solen och det är blå himmel, underbart! :-) Ska fixa massor idag och senare hänga med min syster och lilla mini. <3 Ska bli mysigt! Tänkte försöka börja packa lite, åker ju på fredag och ska vara borta så länge så måste fundera lite den här gången. Annars brukar jag packa dagen innan… ;-) Lite bilder från Boston och den magiska utsikten, hur fint? Jag älskar ju stränder men utsikt över en fin stad är nästan oslagbar. Ser så häftigt ut med alla höghus. Och yes, jag är besatt av morgonrockar. Har alltid på mig det här hemma (morgon och kväll) så när jag bor på hotell får dom alltid en extra stjärna om det finns morgonrock. ;-) Dags att ta tag i mailen innan jag ska ut i solen, puss!

//Good morning loves! The sun is shining today and there’s a blue sky, lovely! :-) Have lots of things to organise today and later on I’ll hang out with my sister and little mini. <3 Cozy times! Thought I would start packing my bags as well, leaving this friday and will be away for so long so I have to plan a bit more this time. Usually I pack the day before I travel… ;-) Some pictures from Boston and the magical view, how beautiful? I love beaches but a view over a nice city is almost unbeatable. Looks so cool with all the buildings. And yes, I’m obsessed with robes. Always wear one at home (morning and night) so when I stay in a hotel that have robes it gets an extra star from me. ;-) Time to do some emails before I’m going out in the sun, hugs!

23 reaktioner på “BOSTON VIEW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.