LUNCH DATE

janni-deler-lunch-date-chokladbollenDSC_4477
janni-deler-lunch-date-chokladbollenDSC_4479
janni-deler-lunch-date-chokladbollenDSC_4487
janni-deler-lunch-date-chokladbollenDSC_4480
janni-deler-lunch-date-chokladbollenDSC_4489
janni-deler-lunch-date-chokladbollenDSC_4495

The perfect lunch date, with my sister and mini. <3

Åh saknar min syster och lilltjejen redan, blev van vid att kunna hänga varje dag… Vi hittade ett nytt favoritställe när det kommer till lunch, Chokladbollen heter det! Deras sallader var så sjukt goda. :-) Mysigt att luncha och ha sovande gulligt sällskap bredvid, sorry för allt tjat om henne men den lilla tjejen har fångat mitt hjärta totalt! Chokladbollen ligger bredvid Kaffeverket så vi avslutade med matcha lattes efter lunchen. Snacka om härlig lunchdate! Nu har vi nyss fått i oss frukost här och jag ska snart röra mig bort mot Rami och Angelica, vi ska gå på stan och hänga lite innan jag ska iväg på visningar. Lovar att fota massor! Puss <3

//Oh I miss my sister and the little girl already, got used to hanging out with them every day… We found a new favorite spot when it comes to lunch, it’s called Chokladbollen! Their salads were just crazy good. :-) Cozy to have lunch with a sleeping beauty next to us, sorry for going on about her but that little girl completely got my heart! Chokladbollen is next to Kaffeverket so we finished lunch with some matcha lattes. Talk about great lunch date! Now we just had breakfast here and I’m soon heading out to meet Rami and Angelica, we’ll walk around town and hang out a bit before I have a few shows to attend. Promise to take lots of pictures! Hugs <3

21 reaktioner på “LUNCH DATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.