FW INSPO

janni-deler-fashionweek-nyDSC_5054
janni-deler-fashionweek-nyDSC_5045
janni-deler-fashionweek-nyDSC_5022
janni-deler-fashionweek-nyDSC_5029
janni-deler-fashionweek-nyDSC_5041
janni-deler-fashionweek-nyDSC_5106
janni-deler-fashionweek-nyDSC_5044
janni-deler-fashionweek-nyDSC_5051
janni-deler-fashionweek-nyDSC_5049
janni-deler-fashionweek-nyDSC_5107

Some snapshots from outside the shows, models waiting and lots of fashion inspiration!

Alltså wow, har så mycket bilder härifrån… Så här kommer massa bilder jag tagit utanför visningarna! Det är nog där jag hittar mest inspiration, från modefolket. Väldigt mycket rött och blått, det vet ni ju att jag gillar. ;-) Har varit riktigt kul att vara här under fashion week, min första någonsin i New York. Har fått otroligt mycket inspiration de här dagarna, är faktiskt riktigt shoppingsugen nu men får hålla mig. Att packa en resväska för en månad var inte lätt, så ja den är lite lätt proppfull. I LA får jag köpa en till väska så jag kan shoppa lite! ;-) Nu ska jag packa ihop och checka ut från rummet, sen ska jag möta upp Sanne på stan och luncha/strosa. Hörs innan jag åker till flyget, puss! <3

//Okey wow, I have so many pictures from here… So here’s lots of pictures I’ve taken outside the shows! That’s the place I get most inspired, from the fashion people. A lot of red and blue, and you know I like that. ;-) Been so much fun to be here during fashion week, it’s my first ever in New York. Gotten tons of inspiration these days, actually really feel like shopping now but I have to wait a bit longer. To pack a bag for a month wasn’t really easy, so yes it’s pretty full. Have to buy an extra bag in LA so I can do some shopping! ;-) Now it’s time to pack up and check out from the hotel, after that I’m meeting up with Sanne in town for lunch/walking. Talk before my flight, hugs! <3

10 reaktioner på “FW INSPO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.