RANDOM NYC

janni-deler-NY-mixDSC_4805
janni-deler-NY-mixDSC_4789
janni-deler-mixedDSC_5414
janni-deler-NY-mixDSC_4871
janni-deler-NY-mixDSC_4817
janni-deler-NY-mixDSC_4874
janni-deler-newyorkDSC_5529
IMG_7989
janni-deler-NY-mixDSC_4875
janni-deler-NY-mixDSC_4646
janni-deler-mixed-nyDSC_5115

Random snaps from New York, done so much in just a few days!

Fortsätter på spåret med blandade bilder, här kommer en salig blandning från resan. Har gjort så mycket på några dagar! Tiden har gått snabbt, nu ska jag vidare på nya äventyr. :-) Har varit kul att hänga med the swedish crew, gå på visningar, se staden och äta gott. Har aldrig varit ett stort fan av New York, gillar det mer nu efter resan men om jag fick välja så skulle jag nog bo i LA istället. Superhärlig stad men lite för hetsig för min smak! Nu ska jag snart åka till flygplatsen, får sällskap av Michaela och världens sötaste hund Willow. <3 Mysigt att flyga med en hund! Hörs i LA nästa gång, PUSS!

//Continuing on the mixed picture-track, here’s a nice mix from the trip. Done so much in just a few days! Time flies, now I’m heading for some new adventures. :-) Been super fun to hang out with the swedish crew, go to fashion shows, see the city and eat good food. Never been a huge fan of New York, like it more now after this trip but if I had to choose I would pick LA to live in instead. Great city but a bit to stressful for me! Now I’m soon heading to the airport, getting some company this time so I’m going with Michaela and the cutest dog ever, Willow. <3 Cozy to fly with a dog! Talk to you in LA next time, HUGS!

20 reaktioner på “RANDOM NYC”

Leave a Reply

Your email address will not be published.