TRAVEL BUDDY

janni-deler-flight-buddyDSC_5941
janni-deler-flight-buddyDSC_5944
janni-deler-flight-buddyDSC_5956-Redigera

My travel buddy today, cutest dog ever <3

Touchdown LA! Kom precis fram, var en ganska lång resa hit… Trafik, väntan på flygplats och sen resan hit. Den långa resan var ju lite lättare med det här sällskapet! ;-) Så otroligt mysigt att resa med en hund, lilla Willow är så gosig. Nu är vi framme och klockan är snart 1 på natten så ska sova nu, är sjukt trött. Maten tog slut på flygplanet så vi var ju rätt så hungriga när vi kom fram, Riley hämtade oss och hade köpt med sig pommes så kanske inte vaknar upp superhungrig iallafall haha! Nu ska jag gosa ner mig i sängen med Willow, fick låna henne som sovsällskap inatt. Puss, hörs när jag vaknar! <3

//Touchdown LA! Just arrived, was a pretty long trip over here… Traffic, waiting in the airport and then the trip here. The long trip was a bit easier with this company! ;-) So cozy to fly with a dog, little willow is so cuddly. Now we’re here and it’s almost 1 am so I’m going to bed now, crazy tired. The food in the airplane got sold out so we were pretty hungry when we arrived, Riley picked us up and brought french fries so hopefully I won’t woke up super hungry after all haha! Time to get comfy with Willow next to me, got to borrow her for the night as a sleeping buddy. Hugs, talk to you when I wake up! <3

10 reaktioner på “TRAVEL BUDDY”

 • Elena says:

  She is sooooo cute! :) And you are so pretty! You don’t look tired at all! Hope you have a good night and sleep well! :)
  XO Elena
  ______________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com/

 • ISA says:

  söööööte! men ursäkta får maten ens ta slut? ni kan säkert stämma dem för svältsymptom eller något, amerikatt you know ;) ha det underbart nu!!

 • Feyi A says:

  Such a cutie!!!
  Marveling-Mind☀ | Instagram | Bloglovin’ ✌️

 • L says:

  Jag har en fråga…
  Är det fult med gummistövlar?Vågar man gå ut med det?
  Jag kommer ihåg en gång när jag var på ett ställe & jag hade det på mig så var det flera där som hade pratat om hur fult det var. Att “det finns då allt möjligt folk” osv. & en kom fram till mig & sa rakt ut att det inte såg bra ut.

  Jag kommer inte ihåg vilka andra kläder jag hade ihop med stövlarna Men jag tror jag hade såna där gröna billiga vanliga stövlar då iallafall.

  Nu har jag ett par svarta, billiga vanliga (såna med knytning däruppe). Kan man ha såna eller ser man inte klok ut? Enda regnkläderna jag har är ett par stövlar (Som jag fick) & ett paraply.

  Jag ser att vissa andra har gummistövlar. Jag vet inte vad det är för skillnad från det jag har på mig, om jag ser likadan ut eller om jag ser fulare ut på nåt sätt. Eller tycker folk att dom andra är fula med? Passar man olika bra i det?

  Läste även en tråd på Flashback där dom diskuterade att man såg utvecklingstörd ut om man hade det som vuxen. Att bara små barn kan ha det

  Kan man annars göra någonting så detser bättreut? Tex Ser det bättre ut om man här byxorna utan på stövlarna eller nåt? Eller finns det byxor som är mindre fult att ha till? Tex svarta byxor ihop med svarta stövlar, så det som smälter ihop? Eller att man tar bort snörningen ?

  Hur ska man annars klä sig när det regnar utan att man ser knäpp ut?

 • Siri says:

  Så himla söt hund!!!

 • Elin says:

  Åh så himla underbara bilder ! :D

  http://fashionbyelin.se

 • Johanna says:

  Vilken liten sötnos! Lyxigt med så mysigt resesällskap! :) <3

 • Sasha says:

  What a cutie!
  xx

  SASHA

Leave a Reply

Your email address will not be published.