LA DAY

janni-deler-la-dayDSC_5999
janni-deler-la-dayDSC_6003

Snaps from today, busy day in LA!

Hej på er! Förlåt för min frånvaro, hade möten inbokade imorse (LA-tid) så hann inte sätta mig framför datorn när jag vaknade. Vi har flängt runt på lite olika möten och nu har vi precis käkat lunch i solen. ÄLSKAR det här stället och framför allt vädret… Palmer, sol och blå himmel – då mår jag bra! ;-) Nu ska vi snart vidare på nästa grej men ska försöka sätta mig med lite bilder senare, känns som tiden går så fort här så jag hinner inte riktigt med. Sorry för det! Hoppas ni har en härlig kväll iallafall så hörs vi med en bättre update senare. Puss! <3

//Hey guys! Sorry for my absence, had meetings planned this morning (LA-time) so didn’t have time to sit in front of my computer when I woke up. We’ve been going around town for different meetings and just had lunch in the sun. LOVE this place and especially the weather… Palms, sun and blue sky – that’s when I feel the best! ;-) Now we’re soon heading on to the next thing but will plan some time later to edit pictures, feels like time flies here so I can’t even keep up. Sorry for that! Hope you guys have a great night anyway and I’ll get back to you with a better update later. Hugs! <3

8 reaktioner på “LA DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.