BONFIRE NIGHT

janni-deler-bonfire-hawaiiDSC_7775
janni-deler-bonfire-hawaiiDSC_7779
Jon-Olsson-Pipeline-3
janni-deler-bonfire-hawaiiDSC_7780
Jon-Olsson-Pipeline-5

Magical night on the beach, making a bonfire and watching the sunset.

Kvällarna här är helt otroliga, det har varit underbara solnedgångar varje kväll. Någon kväll sedan bestämde vi oss för att göra en brasa och kolla solnedgången, vi grillade korv och satt och njöt i några timmar innan myggen blev för jobbiga. :-) Åh det är så fint här, om ni någonsin får möjligheten så åk hit! Alla är glada och snälla, stället är fantastiskt fint och hela känslan här gör en bara glad. Ikväll ska vi dra ihop ett litet gäng och köra en mega-barbecue, grilla och hänga. Man blir väldigt avslappnad här även fast vi gör saker hela dagarna. Hoppas ni har en härlig fredagkväll hjärtan, puss! <3

//The nights here are just amazing, it’s been crazy sunsets every night. A few nights ago we decided to make a bonfire and watch the sunset, we grilled some sausages and just sat there and enjoyed it for a few hours until the mosquitos got too annoying. :-) Oh it’s so beautiful here, if you ever get the chance to go here do it! Everyone is happy and nice, the place is incredibly beautiful and the entire feeling here just makes you happy. Tonight we’re inviting a few people to a mega-barbecue, make some food and just hang out. You get very relaxed here even if we do things every day. Hope you have a great friday night babes, hugs! <3 

12 reaktioner på “BONFIRE NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.