HYDRATED

Jannired kopia
Jannired-4 kopia
Jannired-8 kopia
Jannired-7 kopia

Staying hydrated with water / Wearing OyeSwimwear        Photos by: Michaela Wissen

Vatten vatten vatten, har faktiskt varit riktigt dålig på att dricka det den här resan. Vet inte varför, brukar vara duktig på det så nu är det ändring på det. Började dagen med boogie-boarding (sjukt kul!) och sen surfade vi två olika omgångar. Sista tiden fick jag världens huvudvärk där ute på vattnet, så nu blir det mycket vatten framöver. Det ska äntligen komma in lite vågor närmsta dagarna så jag hoppas vi kan få till lite mer surf nu! :-) Riktigt kul att vara här med Michaela och Riley, jag och Michaela har plåtat massor och det är så kul att vara här med någon som bara fotar utan att man ber om det. Drömmen för någon som har en blogg, hehe! Vi har precis avslutat en smarrig barbecue och nu ska jag sova lite. Hörs när jag vaknar igen, puss på er! <3

//Water water water, I’ve actually been really bad at drinking it during this trip. Don’t know why, I’m usually good at it so I’m changing that from now on. Started our day with some boogie-boarding (so much fun!) and then we surfed two times. The last time I got a crazy headache out on the water, so now I’m gonna drink lots of it. Will finally be some waves coming up these days so I hope we can get some more surfing done now! :-) It’s super fun to be here with Michaela and Riley, me and Michaela have been taking so many photos and it’s fun to be here with someone who just shoots without me asking. The dream for those who have a blog, hehe! We just finished a tasty barbecue and now it’s time to get some sleep. Talk when I wake up again, hugs babes! <3

11 reaktioner på “HYDRATED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.