COLADAS N’ FOOD

janni-deler-lunch-spotDSC_6367-Redigera
janni-deler-lunch-spotDSC_6394
janni-deler-lunch-spotDSC_6398
janni-deler-lunch-spotDSC_6380
janni-deler-lunch-spotDSC_6402
janni-deler-lunch-spotDSC_6362

Beach food and piña coladas!

Var ju tvungen att dricka en piña colada, skålade sista gången med min fina tjej. Har ätit så mycket god mat här, äter mest Ahi Poke tuna med ris, det är färsk tonfisk med olika kryddor och grönsaker som blandas ihop. Finns en med en slags chilisås som är hur god som helst, ska försöka laga det någon gång så jag kan visa receptet här. Vet inte om det är riktigt bra tonfisk här eller om det blir lika gott om jag lagar det hemma, vi får väl se. ;-) Just nu sitter jag på balkongen och kollar på Jon som ligger ute i vattnet och surfar. Lite för stort för mig idag, hoppas att det lugnar ner sig snart. Nu ser det ut som han får några vågor, så jag ska hämta kameran och agera fotograf! Hörs imorgon, PUSS hjärtan! <3

//Had to drink a piña colada here, and cheer the last time with my lovely girl. We’ve had so much good food here, mostly eat Ahi Poke tuna with rice, it’s fresh tuna with different spices and vegetables mixed together. There’s one with some kind of chili sauce that’s just too tasty, will try to make it some time and show you the recipe here. Don’t know if it’s just really good tuna here or if it will end up just as tasty if I make it at home, we’ll see. ;-) Right now I’m sitting on the balcony watching Jon who’s out in the water surfing. A bit too big for me today, but hoping for it to calm down soon. Now it looks like he’s getting some waves, so I have to get the camera and act like a photographer! Talk tomorrow, HUGS loves! <3

16 reaktioner på “COLADAS N’ FOOD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.