Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:19 | September 29, 2015

SUNSET HIKE

janni-deler-sunset-hikeDSC09907 copy janni-deler-sunset-hikeDSC09901 janni-deler-sunset-hikeDSC09935 copy janni-deler-sunset-hikeDSC09962 janni-deler-sunset-hikeDSC09972

Took a hike to watch the sunset, the view was beautiful!

För några kvällar sedan tog vi en hike upp för berget bakom huset där vi bor, det tog runt 20 minuter att gå uppför och sen satte vi oss där och kollade ut. Så himla vackert! Vi fick skynda oss ner sen, när solen var påväg att försvinna. När solen går ner blir det kolsvart här supersnabbt, kanske därför man är så trött på kvällarna. ;-) Många myggbett och massa bilder senare kom vi ner till huset igen. Nu ska vi snart åka till Pearl Harbour och kolla, sen får vi se om det blir vattenfallet eller stranden. Dags för lite sightseeing nu, vi har slappat alldeles för mycket senaste tiden haha! Puss, ha en skön kväll <3

//A few nights ago we took a hike up the mountain behind the house we stay in, it took around 20 minutes to walk up and then we sat there and just looked out. So beautiful up there! We had to hurry back down after it, when the sun was setting. When it’s down it gets pitch black here so quickly, maybe that’s why we’re so tired at night. ;-) Tons of mosquito bites and lots of pictures later we got back down to the house again. Now we’re going to Pearl Harbour to see that, after that we’ll see if we go to the water fall or the beach. Time for some sightseeing now, we’ve been chilling way too much lately haha! Hugs, have a great night. <3


13 kommentarer13 kommentarer om “SUNSET HIKE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh! alltså orkar typ inte med dig å Jon haha….Det mest perfekta paret jag skådat.

  Kram

  Reply
 • Haha, sötnos! <3 Kram!

  Reply
 • amaaaazing amaaaaazing photos!!!!!!! love the colors and i love your hair! you seriously live at a paradise right now <3 WOW!!!

  Reply
 • Thanks cutie!! <3 Big hug!!

  Reply
 • Åhh va på Hawaii 2011 och besökte också pearl harbour det är så coolt att sen men samtidigt så hemskt att veta att det ligger kvar människor där nere… Hoppas ni trivs på Hawaii :) jag ska tillbaka nästa år och är galet taggad! Kramar <3

  Reply
 • Such a gorgeous sunset!! Totally loving al these hawaii pics babe :)

  http://www.skinnybelle.com/

  Reply
 • speechless!

  Reply
 • Åh vilka härliga bilder!!

  Reply
 • WOW! Helt magiska bilder :)

  Reply
 • Åhhh man blir ju inte lite avis när man ser dessa bilder , du och din pojkvän verkar resa heeela tiden hur har ni Råd? Haha ! ge tips så min dröm också går i uppfyllelse och super fin är du !

  Reply
 • Jo vi reser en hel del, hehe! :-) Det är ju lite våra jobb att resa runt, så vi jobbar hårt så vi kan åka vart vi vill. Kram!

  Reply
 • Wow magiskt, vad använder du för kamera/kameror?

  Reply
 • Nikon D750 mesta dels :-) Kram!

  Reply