SUNSET HIKE

janni-deler-sunset-hikeDSC09907 copy
janni-deler-sunset-hikeDSC09901
janni-deler-sunset-hikeDSC09935 copy
janni-deler-sunset-hikeDSC09962
janni-deler-sunset-hikeDSC09972

Took a hike to watch the sunset, the view was beautiful!

För några kvällar sedan tog vi en hike upp för berget bakom huset där vi bor, det tog runt 20 minuter att gå uppför och sen satte vi oss där och kollade ut. Så himla vackert! Vi fick skynda oss ner sen, när solen var påväg att försvinna. När solen går ner blir det kolsvart här supersnabbt, kanske därför man är så trött på kvällarna. ;-) Många myggbett och massa bilder senare kom vi ner till huset igen. Nu ska vi snart åka till Pearl Harbour och kolla, sen får vi se om det blir vattenfallet eller stranden. Dags för lite sightseeing nu, vi har slappat alldeles för mycket senaste tiden haha! Puss, ha en skön kväll <3

//A few nights ago we took a hike up the mountain behind the house we stay in, it took around 20 minutes to walk up and then we sat there and just looked out. So beautiful up there! We had to hurry back down after it, when the sun was setting. When it’s down it gets pitch black here so quickly, maybe that’s why we’re so tired at night. ;-) Tons of mosquito bites and lots of pictures later we got back down to the house again. Now we’re going to Pearl Harbour to see that, after that we’ll see if we go to the water fall or the beach. Time for some sightseeing now, we’ve been chilling way too much lately haha! Hugs, have a great night. <3

13 reaktioner på “SUNSET HIKE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.