PEAL HARBOUR

janni-deler-pearl-harbourDSC_9001
janni-deler-pearl-harbourDSC_9005
janni-deler-pearl-harbourDSC_9035
janni-deler-pearl-harbourDSC_9025
janni-deler-pearl-harbourDSC_9044
janni-deler-pearl-harbourDSC_9048
janni-deler-pearl-harbourDSC_9086
janni-deler-pearl-harbourDSC_9067
janni-deler-pearl-harbourDSC_9074
janni-deler-pearl-harbourDSC_9079
janni-deler-pearl-harbourDSC_9101
janni-deler-pearl-harbourDSC_9125
janni-deler-pearl-harbourDSC_9106
janni-deler-pearl-harbourDSC_9110

Went to visit Pearl Harbour today, it was so interesting to see!

Vi tog oss till Pearl Harbour och var där i några timmar, wow vad häftigt det var! Vi tänkte bara åka dit och kolla lite en stund men det slutade med att vi spenderade hela dagen där. :-) Väldigt glad att vi åkte dit, häftigt att få se en del historia och vara på plats. Både jag och Jon brukar vara dåliga på att utforska ställen när vi reser, så det är det ändring på från och med nu! Vi gick ombord på en ubåt och jag är väldigt imponerad av dom som faktiskt bor på en ubåt, det är inte supermycket utrymme direkt. ;-) Efter det åkte vi vidare ut till krigsfartyget USS Missouri (BB-63), det var en läskig men häftig känsla att gå runt där. Vi gick med på en guidad tour också och fick höra en hel del historia. Otroligt häftigt och intressant! Nu ska vi faktiskt kolla Pearl Harbour-filmen innan vi ska sova, man blev ju inte lite intresserad nu när vi varit där. Hoppas ni får en fin dag, puss <3

//We went to Pearl Harbour and spent a few hours, wow it was so cool! We had planned to just go there to look around for a while but it ended up with us spending the entire day there. :-) So happy we went there, cool to see a part of history and be there. Both me and Jon are usually really bad at exploring places when we travel, so we’re changing that from now on! We went on board a submarine and I’m really impressed by the people actually living on a submarine, there’s really not a lot of space. ;-) After that we went on the the battle ship USS Missouri (BB-63), it was a scary but cool feeling to walk around there. We took a guided tour and got to hear a lot of history. Incredibly cool and interesting! Now we’re actually about to watch the Pearl Harbour movie before we go to bed, got pretty interested now when we’ve been there. Hope you’ll have a great day, hugs <3

22 reaktioner på “PEAL HARBOUR”

 • Lilla P says:

  Åh vad spännande! Skulle verkligen med vilja besöka Pearl Harbour någon gång :) Älskar filmen!

  http://lillap.devote.se

 • Elena says:

  You are looking gorgeous!! I love this dress! And the contrast between dress and old ship is just great!
  Puss :) Elena
  ______________________________________________________________________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com

 • Kanni says:

  You’re a true goddess!! Gorgeous dress!

 • Thea says:

  Where is this gorgeous dress from?

 • ISA says:

  Så fin klänning! och visst är det roligt att göra lite sånna där “intressanta” utflykter på resan med :)

 • Malou Kvarfordt says:

  Om ni verkligen vill lära er om Hawaiis kultur så skulle jah rekommendera Polynesia Culture Center. Ligger inte långt ifrån North Shore och det är riktigt häftigt att gå en guidad tur om de olika polynesiska öarna och hur länge de funnits.

 • Susana Amaral Silva says:

  Wonderful!!!!! Wish on day I could go there too!

 • antonia says:

  damn this is impressive. i love this and this scares me also a bit. i think all those huuuuuuge metallic machines and all those giant things are mysterious in some kind of way. i could neeeever ever live on a submarine i would be scared 24/7 by all those tanks and machines and that something stops working. i think exploring places is really a good and interesting thing.

 • Men gud vad avis jag blir på dig :) Vill också vara där! :)

 • Lisa says:

  Lovely Photos & enjoy your day! :)

  Lisa | Joy Della Vita Travelblog

 • Anna lyhs says:

  Kolla Tje Final Countdown. Ett stort hangarfartyg reser genom tiden och befinner sig plötsligt i Pearl Harbor dagen innan anfallet….. Gammal film med taffliga effekter, men ganska cool

 • Madelene says:

  Hawaii är en mycket vacker plats. Vi firade vår bröllopsresa där förra året. Ni borde åka till en kaffefarm där de gör kaffe på rostade “macadamian nuts”. Detta kaffe finns bara på Hawaii, som jag förstått det och är det godaste jag druckit. Har försökt hittade det via nätet att beställa hem men finner det inte någonstans, så njut! Sedan har ni Hanauma bay som är ett naturreservat med bra dykning (starka strömmar förekommer). Simma med sköldpaddor och pizzan på The Duke!

  • janni says:

   Kaffestället låter ju magiskt, drack ett macadamia-kaffe där och mums vad gott det var! :-) Nästa gång får jag åka dit! Kram och tack för tips! <3

 • Elsa TYSEBAERT says:

  Was it the first time you saw the movie ? What did you think of it ? I loved it when it came out and probably saw it around 4/5 times !

 • Lisa says:

  Love the dress! Where is it from?
  Greetings from munich!

 • Kerli says:

  Hello Janni :)

  Can you please help me. We are going to Hawaii and planning to see Pearl Harbour also but we are thinking, do we have to book the tickets or is it just ok to go there and buy the ticket? Maybe there are lots of people and we may not get the ticket?:)

  Thank you and happy new year :)

  • janni says:

   Hi sweetie! We didn’t book anything, we just went there and bought tickets to the things we wanted to see. :-) Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.