THAI TRUCK

janni-deler-thaitruck-hawaiiDSC_6437
janni-deler-thaitruck-hawaiiDSC_6440
janni-deler-thaitruck-hawaiiDSC_6466
janni-deler-thaitruck-hawaiiDSC_6468

Food truck food for lunch, thai-food!

Wow, vaknade nu! Sov ut ordentligt idag, brukar vakna tidigt varje morgon. :-) Vi gick och la oss så sent eftersom vi kollade film, den var ju ganska lång… Har precis käkat frukost här och tror vi kör en thai-truck till lunch idag! Vi kör vidare på food truck spåret, det är riktigt god mat därifrån. Hoppas på att det kommer mer sånt till Stockholm, men sen tänkte jag att det kanske är svårt mitt i vintern. Nu ska jag byta om och ta mig ut för lite surf tror jag, det ser äntligen mindre ut! Vi har ju bara 1,5 dag kvar här (NOOOOOOO) så ska verkligen utnyttja varje sekund. Ha en fin kväll hjärtan, puss <3

//Wow, just woke up! Slept for long today, usually wake up early every morning. :-) We went to bed pretty late since we watched the movie, it was pretty long… Just had breakfast here and I think we’re going for thai-truck for lunch today! We’re continuing on the food truck-track, the food is so tasty. Hope that it will pop up more of these in Stockholm, but then I figured it might be hard during winter time. Time for me to change and get out for some surfing, it finally looks smaller! We only have 1,5 days left here (NOOOOO) so I’m going to enjoy every second of it. Have a great night loves, hugs <3

10 reaktioner på “THAI TRUCK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.