BEACHY

janni-deler-beachyDSC_9321
janni-deler-beachyDSC_9297
janni-deler-beachyDSC_9310

Panama hat/ Yireh dress (here!)/ Soludos shoes (here!)

En klassisk Hawaii-look för mig, den här klänningen kommer från ett märke härifrån. :-) Fotade av den lite snabbt innan vi skulle iväg. Har börjat packa ihop nu, min väska blev lite tyngre nu än när jag åkte hit. Haha, varför blir det alltid så? Har bikinis så det räcker framöver iallafall! Ska ner till stranden nu och bada lite, ta en sista promenad och njuta allt jag kan. Har nog med mig en halv sandstrand härifrån, i både hårbotten och resväska. Hoppas ni har en skön kväll så hörs vi innan vi åker! Puss <3

//A classic Hawaii-look for me, this dress is from a brand from here. :-) Took some pictures just before we were about to leave. Started to pack my bags now, my bag got a bit heavier now compared to when I got here. Haha, why is it always like that? I have bikinis for a year from now on anyway! Will go down to the beach now and jump in water, take my last walk here and enjoy. Think I have about half a beach of sand with me from here, in both my hair and suitcase. Hope you guys have a cozy night and I’ll talk to you before we fly! Hugs <3

3 reaktioner på “BEACHY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.