PAPAYA

janni-deler-papayaDSC_8648
janni-deler-papayaDSC_8660-Redigera
janni-deler-papayaDSC_8660

Fresh fruit, papaya with lime on it.

Färskt frukt smakar ju så sjukt gott, har ätit massor här borta. Brukar inte gilla papaya men Riley visade mig papaya med lite lime på och äta med sked, blev hooked! :-) Självklart åt jag inte kärnorna (kan man det, någon som vet? haha), men det var finare med dom på bild. Blogg-livet! ;-) Åh ska äta så mycket frukt idag, kan inte fatta att vi ska åka härifrån. Är uppriktigt sagt ledsen. Känns som vi varit här hur länge som helst, fast ändå har det gått fort. Måste komma tillbaka snart, that’s for sure! Ska bli kul att hänga i LA några dagar också, ser fram emot det. Några måsten i LA får ni gärna tipsa om, har ju varit där men alltid kul med nya tips. Ni brukar ha så grymma! PUSS <3

//Fresh fruit is just too tasty, had lots of it over here. Usually don’t like papaya but Riley showed me papaya with some lime squeezed over it and then eat it with a spoon, I got hooked! :-) Of course I didn’t eat the seeds (can you do it, anyone who knows? Haha), but it looked better in pictures. Blog-life! ;-) Oh I’m gonna eat so much fruit today, can’t believe we’re leaving this. I’m actually sad for real. Feels like we’ve been here for so long, even if it went so fast. Have to come back soon, that’s for sure! Will be fun to spend a few days in LA too, look forward to that. If you have any must do’s in LA please let me know, I’ve been there but always fun with new tips. You usually have great ones! HUGS <3

15 reaktioner på “PAPAYA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.