PARADISE

janni-deler-paradise-hawaiiDSC_8832
janni-deler-paradise-hawaiiDSC_8859
janni-deler-paradise-hawaiiDSC_8848
janni-deler-paradise-hawaiiDSC_8900

This is really paradise. Wearing Sukigi bikini (here!)

Paradiset, är helt förälskad i det här stället. Har kommit fram till att jag ganska ofta blir förälskad i ställen, men det här är något utöver det vanliga. Vackert, perfekt värme och avslappnade människor. :-) Hade kunnat skippa regnskurarna som kommer ibland, men det är ganska skönt att vara ute i regnet faktiskt. Konstigt nog. Kom nyss hem från en sjuk upplevelse, hahaha! Vi surfade 6 pers på en stor surfbräda, ska visa er bilder. Helt galet var det! Vi hade proffhjälp från Jamie O’Brien som bor i huset bredvid, vi hade nog inte kommit en meter utan honom. Nu är det movie-time (kväll här), puss! <3

//Paradise, I’m totally in love with this place. I realised I often fall in love with places, but this is something more than usual. Beautiful, perfect heat and relaxed people. :-) Could skip the rain that comes from time to time, but it’s actually pretty nice to be out in the rain. Believe it or not. Just got back home from a sick experience, hahaha! We surfed 6 people on one big surfboard, will show you pictures. It was so crazy! We had help from a pro, Jamie O’Brien, that lives next door. Guess we wouldn’t come even one meter without him. Now it’s movie-time (night time here), hugs! <3

10 reaktioner på “PARADISE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.