LOS ANGELES

janni-deler-los-angeles-sunsetDSC_9370-Redigera-2
janni-deler-los-angeles-sunsetDSC_9433-Redigera
janni-deler-los-angeles-sunsetDSC_9448-Redigera
janni-deler-los-angeles-sunsetDSC_9443-Redigera
janni-deler-los-angeles-sunsetDSC_9465-Redigera
janni-deler-los-angeles-sunsetDSC_9470-Redigera

Touchdown LA and a magical way to see the sunset.

Hello från LA! Vi hade inte världens härligaste resa över hit, herregud… Skumpade hela vägen så kunde inte sova nåt, vi landade dessutom 40 min tidigare så vi kom fram supertidigt på morgonen. Vi gick och la oss direkt så sov bort halva dagen. Tror vi behövde det! :-) När vi vaknade har dagen gått i ett, vi åkte upp med Riley och kollade solnedgången. Vi åkte Stunt Road och stannade där och tittade ut, som ni vet älskar jag solnedgångar. Känns skönt att vara tillbaka här, gillar LA mer och mer varje gång! :-) Vi kom precis hem från en grym middag och ska snart sova, ska bli skönt att sova en hel natt i en säng igen. Hörs när jag vaknar, tills dess får ni ha en grym dag! PUSS <3

//Hello from LA! We didn’t really have the nicest trip over here, oh my… Bumpy the entire way so I couldn’t sleep anything, we also landed like 40 min earlier so we arrived super early in the morning. We went straight to bed and slept through half the day. Think we needed it! :-) When we woke up the day just flew by, we drove up with Riley to watch the sunset. We drove Stunt Road and stopped there to look out, as you know I love sunsets. Feels good to be back here, I like LA more and more for each time I go here! :-) We just got back from a great dinner and will soon get some sleep, will be nice to sleep an entire night in a bed again. Talk when I wake up, until then have a great day! HUGS <3

20 reaktioner på “LOS ANGELES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.