HAWAII INSTAGRAM

janni-deler-instagram-hawaii12

Some of my pictures from Hawaii on Instagram. Follow me @jannid

God morgon babes! Här kommer en liten blandning av mina instagrambilder från Hawaii, inte så svårt att ha fina bilder när man är där. Färglatt och mycket palmer, precis som jag gillar det! :-) Åh den här resan kommer jag kunna leva på länge, har haft det helt fantastiskt. Har varit lite svårt att hålla bloggen igång som vanligt med så stor tidsskillnad och vänner runtomkring som vill göra saker hela tiden. Allt går fort när vi bestämmer oss för något så har inte hunnit sitta framför datorn lika mycket, som idag till exempel. Surfade imorse, lunchade, åkte runt på stan och kom hem för en snabbdusch och iväg på middag. Jag älskar det men vill blogga på som vanligt, so now I’m back! Har förberett ett inlägg jag tror ni kommer gilla så kolla in här under dagen, det är något jag fått massa frågor om. PUSS! <3

//Good morning babes! Here’s a mix of my Instagram pictures from Hawaii, not too hard to get nice pictures when you’re there. Colorful and lots of palmtrees, just the way I like it! :-) Oh I will live of this trip for a long time, had an amazing time. Been a bit hard to keep up with my blog as usual with such a huge time difference and also friends around that wants to do things all the time. Everything goes so quickly so I didn’t have the same amount of time in front of my computer as usual, like today for example. Surfed this morning, had lunch, drove around town and got back home for a quick change and straight to dinner. I love it but I want to blog as I usually do, so now I’m back! I prepared a post I think you’ll like so check in here during the day, it’s something I’ve gotten lots of questions about. HUGS! <3

10 reaktioner på “HAWAII INSTAGRAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.