BEACHY WAVES

A tutorial of how I do my curls, step by step.

Många av er har frågat om jag kan visa hur jag lockar håret, nu har jag äntligen fått till det och filmat in det till er. Jag är ju faktiskt riktigt dålig på att ta mig tid och filma, även om jag gillar film när resultatet är klart. ;-)  Jag har gjort det här tillsammans med TRESemmé igen och använt deras produkter. Gillar att ha Perfectly (un)done sea foam i innan jag börjar jobba med håret eftersom den gör att det känns lite fluffigare. Jag brukar göra den här frisyren till vardags oftast, om jag vill piffa till den lite gör jag håret lite större genom att spraya mer och jobba mer i hårbotten. Det går ganska snabbt att göra och funkar jämt! Hoppas ni gillar det! :D Puss! <3

//A lot of you have asked if I can show how I curl my hair, now I finally made a video for you guys. I’m actually really bad at taking the time to make videos, even if I like a video when it’s done. ;-) I’ve done this together with TRESemmé again and used their products. I like to use Perfectly (un)done sea foam before I start to work with the hair since it feels like it makes if more fluffy. I usually do this hairstyle for regular days, if I want to make it more party I use more hairspray and work more with the volume. It goes pretty quick and works for all occasions! Hope you like it! :D And sorry for making it in swedish again, promise some videos in english next time… ;-) Hugs! <3

20 reaktioner på “BEACHY WAVES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.