Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:00 | October 4, 2015

BEACHY WAVES

A tutorial of how I do my curls, step by step.

Många av er har frågat om jag kan visa hur jag lockar håret, nu har jag äntligen fått till det och filmat in det till er. Jag är ju faktiskt riktigt dålig på att ta mig tid och filma, även om jag gillar film när resultatet är klart. ;-)  Jag har gjort det här tillsammans med TRESemmé igen och använt deras produkter. Gillar att ha Perfectly (un)done sea foam i innan jag börjar jobba med håret eftersom den gör att det känns lite fluffigare. Jag brukar göra den här frisyren till vardags oftast, om jag vill piffa till den lite gör jag håret lite större genom att spraya mer och jobba mer i hårbotten. Det går ganska snabbt att göra och funkar jämt! Hoppas ni gillar det! :D Puss! <3

//A lot of you have asked if I can show how I curl my hair, now I finally made a video for you guys. I’m actually really bad at taking the time to make videos, even if I like a video when it’s done. ;-) I’ve done this together with TRESemmé again and used their products. I like to use Perfectly (un)done sea foam before I start to work with the hair since it feels like it makes if more fluffy. I usually do this hairstyle for regular days, if I want to make it more party I use more hairspray and work more with the volume. It goes pretty quick and works for all occasions! Hope you like it! :D And sorry for making it in swedish again, promise some videos in english next time… ;-) Hugs! <3


20 kommentarer20 kommentarer om “BEACHY WAVES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hello Janni! Är blir alltid såååå inspirerad av dig. Jag ska åka utomlands och leva lite beachlife om ett par veckor men min sommargarderob är helt tom. Kan inte du länka till lite sidor som säljer fina strandkläder/bikinis och som även skickar till Sveriges? Skulle vara grymt!! ?

  Reply
 • Hej söta! :D Härligt!! Ja, jag har länkat några under Hawaii-tiden, sen även på Instagram så kolla in där! :D Kram!

  Reply
 • Gud va fint!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Reply
 • I hope next video is going to be on English, cause your curls are amazing :)

  Vougenerds.wordpress.com

  Reply
 • Men gud sååå fint! :D

  Reply
 • Fint hår, så lockar jag det med! Men knollen på huvudet är btw största mode i Köpenhamn! Här går var och varannan brud med knoll på huvudet och resten av håret löst. Så det kan man hur bra som helst och det ser charmigt ut :)

  Reply
 • Hehe, jo jag gillar också en knopp på huvudet (ibland! ;-) ), men inte med halva håret lockigt hehe. Kram!

  Reply
 • Vilken model o märke på locktång har du?

  Reply
 • OBH Nordica Björn axen tools slide curler ser det ut och vara

  Reply
 • Tack, yes det är den! :D Kram!

  Reply
 • Vad heter locktången? :)
  Supersnyggt!

  Reply
 • OBH Nordica Björn axen curl slider :-) Kram!

  Reply
 • Snygging!

  Reply
 • Hey! This is very good video. Thanks! :)

  Reply
 • Wow! Underbara lockar! Vart köper jag sea foam? Vilken salong? Kram A

  Reply
 • Vet att det finns på Lyko.se så kolla där :-) Kram!

  Reply
 • Hej Janni..! Asså tack såååå hemskt mycket! Tänkte precis fråga dig hur du fixa lockarna och nu fick jag en as bra video.. Såå ett stort tack!

  Hoppas du har det bra i USA (så avis på dig) ???

  Reply
 • Kul att du gillar den :D Stor kram!!

  Reply
 • Underbara du! <3 Dags att komma hem snart så jag får se dig live <3 Längtar efter dig! puss o kram <3

  Reply
 • Herlig video, får testa på det neste gang ;) og haha, du verkar så himla rolig! :D

  Reply