BEACH LOVE

DSC_6986
DSC_7007
DSC_6991
DSC_7031

Me and my love on the beach in Hawaii. <3

Hej hjärtan! Hur mår ni? :D Hoppas ni gillade videon! Vi har haft en fullspäckad dag här i LA, dagarna går så sjukt snabbt. Har varit mysigt att få hänga massor med Jon igen, nu har vi fått ta igen lite tid. Hade varit ifrån varandra så länge innan Hawaii! Vi brukar ju oftast fota varandra så har nästan inga bilder tillsammans, som tur var så är Michaela grym på att fota utan att man ber henne så vi fick några på stranden. :-) Jag var den som hade keps på mig för en gångs skull, haha! Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min älskling och sova, ska bli underbart! Hörs snart, puss på er <3

//Hey loves! How are you? :D Hope you liked the video! We’ve had a full on day here in LA, the days passes by so fast. Been nice to hang out a lot with Jon again, now we finally made up some lost time. Had been away from each other for so long before Hawaii! We usually just shoot each others photos so we almost don’t have any pictures together, luckily Michaela is great to shoot without me asking her so we got some from the beach. :-) I was the one wearing a cap for once, haha! Now I’m going to cuddle down in bed next to my love and get some sleep, oh it will be nice! Talk soon, hugs <3

13 reaktioner på “BEACH LOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.