ACAI BOWL

janni-deler-acaibowlDSC_5775
janni-deler-acaibowlDSC_5780
janni-deler-acaibowlDSC_5776

Acai bowl in bed, can’t get enough!

God morgon hjärtan! Sorry för min frånvaro här igår, vi hade knappt en minut över och kom hem sent. Då var det rakt i sängen som gällde, jag fick bloggförbud av Lisa, hon tyckte jag skulle sova. Så – jag lyssnade på det! :-) Hoppas jag kommer ha lite mer tid över idag, ska försöka jobba undan så mycket jag kan nu på morgonen. Vi ska lämna Berlin och åka ut till Tropical Island idag, ett ställe som ligger typ 1,5 timme bort. Ska bli riktigt spännande! Först nu ska jag få i mig frukost (muums) och jobba lite, sen är det dags att packa ihop. Puss! <3

//Good morning loves! Sorry for my absence here yesterday, we almost didn’t have a minute over and got back late. Then it was straight to bed, Lisa gave me blog-ban, she thought I needed the sleep. So – I listened to that! :-) Hoping to have some more time today, will try to get as much work done as possible now in the morning. We’re leaving Berlin to go out to Tropical Island today, a place that’s about 1,5 hours away from here. Can’t wait to see it! First I need to get some breakfast in my body (yuuum) and get some work done, after that it’s time to pack up our things. Hugs! <3

9 reaktioner på “ACAI BOWL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.