TROPICAL ISLAND

janni-deler-tropical-island-berlinDSC_0144
janni-deler-tropical-island-berlinDSC_0147
janni-deler-tropical-island-berlinDSC_0166
janni-deler-tropical-island-berlinDSC_0163
janni-deler-tropical-island-berlinDSC_0184
janni-deler-tropical-island-berlinDSC_0203
janni-deler-tropical-island-berlinDSC_0179

So this crazy place is located in Berlin, feels like a tropical place!

God morgon på er! Ser ni vilket galet ställe vi har hamnat på? Haha, mitt i ingenstans ligger den här fantastiska platsen! Palmer överallt, pooler, djur och sandstränder. Det finns till och med en luftballong så vi tjejer tog oss en liten tur igår. Ingen av oss har åkt luftballong så det här var ett litet smakprov, vi flög ju inte på riktigt utan det var en man som drog runt på oss. :-) Supermysigt hade vi det! Vi kämpade med internet halva kvällen igår men det vägrade funka, antar att det inte är lika mycket folk inloggade nu såhär tidigt på morgonen så nu funkar det (halvbra dock). Idag är sista inspelningsdagen och sen ska jag vidare till Frankfurt ikväll och hänga med Jon igen. <3 Puss, hörs under dagen!

//Good morning guys! Can you see what a crazy place we ended up in? Haha, this amazing place is located in the middle of nowhere! Palmtrees everywhere, pools, animals and beaches. There’s even an air balloon so us girls went for a ride last night. None of us had done it before so this was a mini version of it, we didn’t fly a real one but it was a man who dragged us around. :-) We had a very cozy time! We fought half the night with internet but it didn’t seem to work, guess there’s not as many people online now this early in the morning so now it’s working (not super though). Today is our last day of filming and after that I’m going to Frankfurt tonight to hang out with Jon again. <3 Hugs, talk during the day!

10 reaktioner på “TROPICAL ISLAND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.