CASTLE

Jon-Olsson-New-2016-Audi-R8-11

Our home for two nights. I could stay here!

Här bor vi alltså just nu, helt galet! Hade velat säga att vi var här helt själva… Fast det hade varit läskigt och lite lögn! ;-) Det är alltså ett hotell, har förstått att det var ett gammalt slott förr i tiden. Sjukt häftigt! Väldigt hemtrevligt, grym service och maten är riktigt smarrig. Idag har varit en dag off, har fått mycket jobb gjort (mail osv som jag låg sjukt efter med) så det är skönt. Ska dock erkänna att jag har varit som en zombie idag. For real! Imorgon är jag tillbaka med full power, ska bara få sova som en prinsessa på slottet först. Hur kan jag vara trött fortfarande? Har några nätters sömn att ta igen gissar jag. Puss hjärtan, hörs imorgon! <3

//This is where we live at the moment, just crazy! Would love to say that we have this place for ourselves… But that would’ve been scary and a lie! ;-) It’s a hotel, I understood that it was an old castle back in the day. So cool! Feels like a home, great service and the food is so tasty. Today’s been a day off, I’ve gotten a lot of work done (mail and stuff that I was so behind with) so that’s nice. Have to admit that I’ve been like a zombie today. For real! I’ll be back with full power tomorrow, just have to sleep like a princess at the castle first. How can I still be tired? Guessing I have a few nights of sleep to catch up. Hugs loves, talk tomorrow! <3

10 reaktioner på “CASTLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.