CASTLE MORNING

janni-deler-morning-frankfurtDSC_0236
janni-deler-morning-frankfurtDSC_0228

Robe morning and late breakfast…

God morgon från slottet, hehe! Idag ska vi vidare mot Hokkenheim, Jon ska köra ett bilrace och det är anledningen till att jag är här och supportar. Har haft en sen och lugn morgon, tror ni inte jag låg klarvaken till 4 imorse? Kanske inte var så smart att vila/ligga i sängen hela dagen igår… ;-) Gick tillslut ut och la mig i soffan som är rätt så liten, där somnade jag tillslut och vaknade av att Jon kom ut och undrade vart jag var. Haha! Det är mitt bästa tips om man inte kan sova, byt ställe. Jag brukar oftast bara lägga mig med huvudet vid fotändan men det funkade inte inatt, så tillslut blev det byte av rum. Åt en god frulle och nu sitter vi som två nördar framför datorerna. Ska väl snart börja packa ihop och röra oss! Hörs under dagen, puss <3

//Good morning from the castle! Today we’re going to Hokkenheim, Jon will do a car race and that’s the reason I’m here giving my support. Had a late and calm morning, don’t you think I was wide awake until 4 am? Maybe it wasn’t that smart to rest/stay in bed all day yesterday… ;-) After a while I went out to the couch that’s pretty small, finally fell asleep and woke up by Jon who came out and wondered where I was. Haha! It’s my best tip if you can’t sleep, change place. I usually just move and put my head where I usually have my feet but that didn’t work this night, so I changed room. Had a tasty breakfast and now we’re sitting like two nerds infront of our computers. Will soon start to pack our things and get going! Talk during the day, hugs <3

7 reaktioner på “CASTLE MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.