SKI SEASON

janni-deler-Janni_BOC_0779
Janni_BOC_0629

Soon time for ski-season again, the only good thing about winter! ;-)

Jag är ju en person som älskar värme, sol och sommar överlag. Det jag gillar med att vintern närmar sig är att det snart är dags att åka lite skidor igen, något jag älskar! :-) Tur det eftersom jag är ihop med en skidåkare… Haha! Förra säsongen var jag ambassadör för HEAD Ski, nu kan jag stolt berätta att jag även är det den här säsongen. Helt klart min favorit när det kommer till skidor och utrustning, så det känns riktigt kul att samarbeta med dom! Jag och Lisa var ju i Livigno för några månader sedan för att plåta och filma 24HRJOY kampanjen, hur härligt ser det inte inte på filmen? De där skidorna får en att åka sjukt snabbt vilket jag gillar! ;-) Ni hittar mer filmer och alla produkter på HEAD’s hemsida HÄR! Hur många är taggade på skidsäsongen nu? :D Puss!

//I am a person who loves heat, sun and summer. The one thing I like about that winter is coming is that it’s soon time for some skiing again, something I love! :-) Luckily I do since I have a skier boyfriend… Haha! Last season I was an ambassador for HEAD Ski, now I can proudly tell you that I will be that this season as well. For sure my favorite brand when it comes to skis and gear, so it feels really fun to collaborate with them! Me and Lisa went to Livingo a few months ago to shoot and film for the 24HRJOY campaign, how nice doesn’t it look in the movie? Those skis really makes you go fast which I like! ;-) You’ll find more videos and all the products on HEAD’s website HERE! How many of you are stoked on the ski season now? :D Hugs!

14 reaktioner på “SKI SEASON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.