GOODBYE CAR

janni-deler-rs6dtmDSC_4388
janni-deler-rs6dtmDSC_4456
janni-deler-rs6dtmDSC_4674

Some people are just crazy, can’t believe what happened today…

Konstig dag idag, Jon hörde imorse att någon hade snott hans förra bil. RS6an som vi åkt runt i flertalet timmar och mil i våra liv. Någon snodde den från den nya ägaren tidigt imorse under pistolhot och sen var den borta! Redan där blev jag chockad, vem snor en så speciell bil? Dagen gick och tillslut fick vi höra att bilen hade hittats nerbränd, såg bilder och det såg helt sjukt ut. Nummer ett – varför sno en bil om du ändå ska förstöra den? Nummer två – jobba och köp din egna bil. Jag kan bli så irriterad på sånt här, människor som förstör för andra är bland det värsta jag vet! Tycker lite synd om Jon också som lagt ner så otroligt mycket tid och kraft på att få till den här bilen, även om han inte ägde den längre hade den nog en speciell plats i hjärtat på honom. Glad över att ingen blev skadad iallafall! <3 Man får tänka på att det bara är materiella ting, men suger gör det iallafall. Nu ska vi krypa ner i sängen och sova, hörs imorgon hjärtan!

//Weird day today, Jon heard this morning about someone who stole his old car. The RS6 that we’ve been driving around in for hours and miles. Someone stole it from the new owner early this morning during an armed robbery and then it was gone! I was chocked just when I heard that, who steals such a special car? The day went on and finally we heard that the car was found and burned to the ground, saw pictures of it and it just looked crazy. Number one – why steal a car if you’re burning it down? Number two – work and buy your own car. I get so irritated when it comes to these things, people who just destroy for others are one of the worst things I know! Feel a bit sad for Jon too who put so much time and effort on getting this car the way it was, even if he wasn’t the owner anymore I’m sure it had a special place in his heart. Glad no one got hurt anyway! <3 You have to think that it’s just material, but it still sucks. Time to go to bed and get some sleep, talk tomorrow loves!

8 reaktioner på “GOODBYE CAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.