CALABASAS FARMERS MARKET

janni-deler-calabasas-farmersmarketDSC_6157
janni-deler-calabasas-farmersmarketDSC_6149
janni-deler-calabasas-farmersmarketDSC_6146
janni-deler-calabasas-farmersmarketDSC_6155
janni-deler-calabasas-farmersmarketDSC_6165

I love markets, especially with flowers and fresh berries!

God morgon! Här är det lika grått som vanligt och jag sitter i Audi-huset vid racebanan med alla förare. Spännande att vara här, kul att träffa alla som kör. Helt sjukt vilken grej det är här, i Sverige tycker inte jag att man hör så mycket om just racing. Kanske är jag som inte är intresserad hehe, men kul är det! En tjej från Sverige som heter Michaela är här och kör, coolt med en ung tjej som kör mot alla killarna! Imponerande! :-) Eftersom det är grått så blir det lite soliga bilder från marknaden i LA, jag älskar ju marknader och tänkte att det skulle passa en söndag. Alla bär som stod på rad, hur gott ser det ut? Alla blommor också… Vill köpa massa blommar och gott när jag kommer hem, längtar faktiskt hem lite nu. Min fina lägenhet och att äntligen få ha kläderna i en garderob istället för en resväska. Snart dags för Jon att köra, hörs senare! <3

//Good morning! It’s just as grey here as usual and I’m sitting in the Audi-house by the race track with all the drivers. Exciting to be here, fun to meet all the drivers. It’s crazy how big it is here, in Sweden I don’t think you hear a lot about racing. Maybe it’s because I’m not so interested hehe, but it’s fun! A girl from Sweden, Michaela, is here and drives, cool with a young girl who drives agains all the guys! Impressive! :-) Since it’s grey here I give you some sunny pictures from the market in LA, I love markets and I thought it would suit for a sunday. All the berries that was lined up, how tasty does it look? All the flowers too… I want to buy lots of flowers and nice things when I get back home, I actually look forward to come home now. My cozy apartment and to finally have my clothes in my closet instead of a suit case. Soon time for Jon to drive, talk soon! <3

11 reaktioner på “CALABASAS FARMERS MARKET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.