CAR WEEKEND

Jon-Olsson-TTCup-3
DSC_0420-Redigera-Redigerajannideler-accent
Jon-Olsson-Yachtweek-41
Jon-Olsson-TTCup

Different kind of weekend, now it’s over!

Har varit en väldigt annorlunda helg, min första gång jag kollar racing och då kör Jon. Har varit ganska hög puls ibland, typ i starten och när man ser folk köra av banan. När man ser hur snabbt det går blir man också lite nervös, dom bara swishar förbi! ;-) Nu är det över iallafall, vi har avslutat helgen med en middag med Jons familj som varit här och kollat. Superhärlig helg som gått väldigt fort! Nu ska vi kolla film i sängen och sova, imorgonbitti är det jag som åker mot flygplatsen och rör mig hemåt. LÄNGTAR! Det hör ni inte så ofta här va? Kommer sakna Jon såklart men nu vill jag packa upp och träffa min fina familj. <3 Hörs imorgon babes, stor puss!

//It’s been a very different weekend, the first time I’m watching a race and Jon drives it. My pulse has been pretty high from time to time, like in the start and when you see people spin off the track. When you see how fast they go you get pretty nervous too, they just pass so quick! ;-) Now it’s over, we finished the weekend with a dinner with Jon’s family that’s been here for the race. Great weekend that went by way too fast! Now we’re about to watch a movie in bed and sleep, tomorrow morning I’m heading to the airport to go home. CAN’T WAIT! You don’t hear that sentence too often here huh? Will miss Jon of course but now I wan’t to unpack my bags and meet my amazing family. <3 Talk tomorrow babes, big kiss! 

13 reaktioner på “CAR WEEKEND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.