TOUCHDOWN

janni-deler-touchdownDSC_0491
janni-deler-touchdownDSC_0494
janni-deler-touchdownDSC_0498

Hectic day, but now I’m finally with my little girl. Auntie-Janni is back! <3

Halloj, vilken hektiskt dag det blev! Hann inte ens med ett inlägg innan jag flög, ber om ursäkt. Käkade frukost med Jon och sen åkte vi till Mikaela och hennes kille som jag skulle åka med till flygplatsen, trodde jag skulle hinna sätta mig vid datorn där men det var bara att glömma. Frankfurt flygplats är ju enormt så jag hann precis till gaten när flyget skulle gå, haha! Mellanlandning i Köpenhamn och direkt på nästa flyg, nu har jag äntligen landat hemma hos mamma. Min fina syster och lilltjej är här så jag gosade en stund tills hon började skrika. ;-) Nu ska vi käka middag och sen kommer jag släppa en nyhet här, så kika in ikväll!!! :-) PUSS!

//Hello, what a day it ended up to be! Didn’t even have time to make a post here before my flight, sorry for that. Had breakfast with Jon and then we drove to Mikaela and her boyfriend that gave me a ride to the airport, thought I would have time to sit down by my computer but I could just forget about that. Frankfurt airport is huuge so I just made it to the gate when my flight was about to go, haha! Quick stop in Copenhagen and straight on to the next flight, now I finally landed at my moms place. My lovely sister and her little girl is here so I cuddled straight away until she started to cry. ;-) Now we’re soon having dinner and then I’m gonna tell you some greeat news here, so make sure to check back here tonight!!! :-) HUGS!

7 reaktioner på “TOUCHDOWN”

 • Elena says:

  Haha, can absolutly imagine how it went in Franfurt Airport!! I already got lost there and not just once! :D But good that everything turned out well and that you arrived good in Sweden! :) And the photo with your niece is soooooo cute! :) I’m already looking forward to read about the great news later! :)
  Puss :) Elena
  ______________________________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com/

 • Anna says:

  Hej fina du! Jag ska åka till Los Angeles i helgen och eftersom du precis har varit där undrar jag om du har några tips på bra restauranger och sevärdheter/områden? Jag har varit där två gånger innan men för ganska längesedan och då upptäckte vi bl.a Universal Studios, The Grove och Walk of Fame. Har du några andra tips? KRAM <3

  • janni says:

   Hej söta! Åh vad skönt för dig, hoppas du får en grym resa! :D Hmm… Jag gillar Santa Monica, där finns allt! Malibu Farm vid piren i Malibu är grymt ställe för frukost/lunch, sen Nobu Malibu för middag (boka bord i förväg, kan vara svårt). Stor kram! <3

 • Elsa Winge says:

  Assååå vad mysigt!!

 • Fabi says:

  I think your nails need a new make over ;o)

  I have a question: would it be possible to make a video with an insight into your closet? Smth like Alexandra Bring just recently did.

  Xox

  • janni says:

   Haha, yep I know. ;-) Didn’t really have time to care about my nails recently. Right now my closet is a mess, so at the moment I don’t think you want to see it… Hugs!

 • Linnea says:

  Men åh så mysigt! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.