SNEAK PEEK

DSC_0597-Redigerajannideler-accent
DSC_0586-Redigerajannideler-accent

Today’s look, will post it tomorrow!

Wow, klockan går så jäkla fort! Hinner ju knappt med alltså… :-) Plåtade imorse som sagt, efter det var det lunch/möte i stan och ett besök hos grymma Jennie-Ellen. Ska visa vad jag skaffade mig därifrån sen. ;-) Hem och jobbade, mötte upp min syster för lite snack och fotande sen efter det handlade jag mat. Nu är jag hemma och fast i mailen och klockan är snart 18. Vad hände? Haha! Hinner inte sätta mig med bilderna från dagens look nu, så ni får en liten sneak peek sålänge. Mysigt och en höstig färg är det iallafall! Puss så länge, hörs ikväll <3

//Wow, time flies! Can’t keep up with it, almost… :-) Had a photoshoot this morning as I told you, after that lunch/meeting in town and then a visit at Jennie-Ellen’s office. Will show you what I just had to get later. ;-) Back home for work, met up with my sister for some catch up and shooting and then bought food. Now I’m back home and stuck in my email and it’s almost 6 pm. What happened? Haha! Don’t have time to edit these pictures from todays look now, so here’s a sneak peek. Cozy and an autumny-colour, that’s what it is anyway! Hugs, talk tonight <3

5 reaktioner på “SNEAK PEEK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.