IN THE DETAILS

2_MG_7530-Edit - by Fabian Wester

The perfect “little dress” for every occasion, with that something extra!

Här kommer en annan favorit från min kollektion. ;-) Hur ofta letar man inte i garderoben efter något skönt och snyggt inför en middag eller utekväll, typ den lilla svarta? Jag älskar ju sånna plagg också, med en liten extra touch! Detaljerna på den här klänningen är bara för fina, materialet sitter så otroligt skönt på kroppen (psst, kommer en till look i samma material…). Jag har alltid älskat markerade axlar, tycker det ger ett kaxigt och självsäkert intryck. Så, det fick det bli på den här underbara klänningen! Jag gillar när tjejer tar för sig och är självsäkra, finns inget snyggare enligt mig. :-) Är det okej att enbart gå runt i sin egna design när det är släppt? Haha! Som sagt, jag är så otroligt glad och peppad på det här nu och jag älskar varenda plagg. Återigen – TACK för all feedback, jag blir helt speechless. <3 Nu ska jag iväg på tjejmiddag, hörs imorgon. Puss!

//Here’s another favorite from my collection. ;-) How often don’t you get to that point that you look through your wardrobe for something comfy and nice for a dinner or party night, like the “little black dress”? I love those kinds of pieces too, with that little extra! The details on this dress is just too beautiful, the material fits so good on your body (psst, there will be another look in the same material…). I’ve always loved pieces with visible (bigger) shoulders, think it gives a cool and confident impression. So, this amazing dress was the one to have it! I love when girls are confident and do what they want when they come to places, nothing looks better in my opinion. :-) Is it okay to just walk around in your own design after it’s released? Haha! As I’ve said, I’m so glad and so excited for this now and I love every single piece. And again – THANKS for all the feedback, I’m speechless. <3 Now I’m heading out for a girls dinner, talk tomorrow. Hugs! 

26 reaktioner på “IN THE DETAILS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.