NEW HANGOUT PLACE

janni-deler-fightbox-sodermalm-juiceverketDSC_0633
janni-deler-fightbox-sodermalm-juiceverketDSC_0643 copy
janni-deler-fightbox-sodermalm-juiceverketDSC_0637
janni-deler-fightbox-sodermalm-juiceverketDSC_0642
janni-deler-fightbox-sodermalm-juiceverketDSC_0644

Best way to start the day – at the new Fightbox place!

God morgon!! Vilken pangstart på dagen, aah älskar det! :D Angelicas kille André och kompis Emil har ju öppnat ett nytt gym på söder, Fightbox, så jag körde där igår och imorse. Ska försöka köra mycket nu när jag är hemma, perfekt träning för mig. Grisig, rolig och nya saker hela tiden så man inte tröttnar. Just nu är jag inne i en period där jag inte kan tänka mig att gå till gymmet och träna själv, så då är det skönt att någon säger åt en vad man ska göra. Det nya gymmet då – wow! Så härlig känsla där, superfint och fräscht (med en lite hårdare känsla) och sen ligger Juiceverket i samma lokal. Perfekt med en smoothie efter passet! Om jag inte tränar på ett tag får ni gärna påminna mig och hur sjukt bra man mår av det, får dubbelt så mycket energi efter ett pass. Nu ska jag duscha och ta tag i den här dagen som dessutom bestämde sig för att vara supersolig! Puss!

//Good morning!! What a great start of the day, aah I love it! :D Angelicas boyfriend André and his friend Emil opened a new gym in Sthlm, Fightbox, so I went for workouts there yesterday and this morning. Will try to go there a lot now when I’m home, perfect training for me. Tough, fun and new things every time so you don’t get tired of it. Right now I’m in one of those times when I can’t imagine to go to the gym and workout on my own, so it’s nice when someone tells me what to do. Let’s talk about the new gym – wow! Such a nice feeling there, super nice and fresh (with a tougher feeling) and then Juiceverket (a juice place) is in the same place. Perfect to have a smoothie after the workout! If I don’t workout for a while can you guys tell me how crazy good you feel afterwards, I get double the energy after it. Now I need a shower and then starting this day that also decided to be super sunny! Hugs!

9 reaktioner på “NEW HANGOUT PLACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.