MATCHING

10_MG_8366-Edit - by Fabian Wester

Matching in my set from my collection, love the material and fit! 

Matching, inte bara med varandra utan även med klänningen jag visade igår. Fastnade för det här materialet så setet fick bli i samma! En sak (av många) jag gillar med det här setet är att man kan bära det ihop och även separat, byxorna funkar ju till allt och toppen blir svinsnygg med ett par tighta jeans och klackar. Blir så glad över att jag äntligen får dela med mig av allt jag jobbat på sen i December med er, det är en konstig och underbar känsla att ha på sig kläderna man först såg i huvudet – på skisser – till färdig produkt. Häftig känsla! Jag gillar ju plagg som man kan klä upp och ner, det här passar lika bra till klackar som till sneakers. Ska visa er hur jag hade tänkt styla det mer “avslappnat” också! :-) På tal om avslappnat så är det precis vad min helg kommer bestå av, lite brunch, träning och städning i lägenheten står på agendan för den här helgen. Hoppas ni har en underbar fredag hjärtan, PUSS! <3

//Matching, not just the two pieces because it’s also matching the dress I showed you yesterday. Really loved the material so the set ended up in the same! One thing (out of many) I like with this set is that you can wear it together or each piece on it’s own, the pants works great with everything and this top looks so good with a pair of tight jeans and heels. I’m so happy that I finally get to share all of this that I’ve been working on since December with you guys, it’s a weird but amazing feeling to wear the clothes I first saw in my head – on a paper – to a real product. Cool feeling! I like pieces that you can dress up and down, this suits just as good with heels as with sneakers. Will show you how I’m planning to style it more “relaxed” too! :-) Speaking of relaxed that’s exactly what my weekend will be, some brunch, training and cleaning my apartment is on the agenda this weekend. Have a great friday loves, HUGS! <3

10 reaktioner på “MATCHING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.