BREAKFAST IN BED

janni-deler-breakfast-shoesDSC_0651
janni-deler-breakfast-shoesDSC_0647

A typical breakfast for me when I’m at home, and always in bed…

God morgon! Hade en så skön kväll igår, behövde en sån. Hade egentligen planerat att åka hem till Klara och hänga men jag var så otroligt trött och hade lite ångest över hur kaos min lägenhet var. Hade saker överallt och garderoberna överfulla så kunde inte riktigt få plats. Har bara skjutit det framför mig men kan ju inte riktigt slappna av när jag är hemma och har det så. Så – igår fixade jag hemma, rensade, städade allt och fixade fötter, målade naglar och körde ansiktsmask. Gick och köpte naturgodis och kollade film samtidigt som jag fixade. Det behövdes, nu känns det skönt att vakna upp här hemma och jag är redo för en myshelg! Lagade min typiska hemma-frulle imorse, gröt med proteinpulver, frysta bär, jordnötssmör och kokt ägg med kaviar. Vet inte varför men jag gillar att avsluta frullen med kaffe (helst supervarmt) så tar alltid det när jag ätit upp. Ska iväg och träna med Klara snart och sen ska jag bruncha med Mira. Myslördag! Hoppas ni har en skön morgon hjärtan, puss! <3

//Good morning! Had such a cozy night last night, needed it. I’d planned to go to Klara to hang out but I was so tired and felt bad about my apartment being a total mess. Had things everywhere and my closets were way too full so I couldn’t really fit in my stuff. Just been pushing it to later but I can’t really relax when I have it like that in my home. So – yesterday I sorted things out and cleaned up everything, took care of my feet, fixed my nails and did a face mask. Bought some chocolate nuts and watched a movie at the same time as I organised. Needed it, now it feels good to wake up here and I’m ready for a cozy weekend! Made my typical home-breakfast this morning, porridge with protein powder, frozen berries, peanut butter and boiled egg with swedish caviar. Don’t know why but I like to finish breakfast with coffee (prefer super hot) so I always make it when I’m done eating. Going for a workout with Klara soon and after that I’m having brunch with Mira. Lovely saturday! Hope you guys have a nice morning, hugs! <3

9 reaktioner på “BREAKFAST IN BED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.