HIGH HEEL WEEKEND

janni-deler-jannideler-nellydesign-shoesDSC00236
janni-deler-jannideler-nellydesign-shoesDSC00262

I have a thing for high heels and made three pairs in my collection, these are the perfect high heel boot in my opinion! (599 sek)

Nu när det är helg tänkte jag att det passar med ett par skor från min kollektion, ni kanske känner igen de här bilderna. ;-) Fick test-gå och känna så allt var perfekt, och det var dom! Jag älskar ju höga klackar, mina krav är att de ska sitta bra och att man ska kunna gå i dom utan problem (ladies, ni vet vad jag menar). Den här formen är min favorit, lite högre upp på foten och platån som gör skon otroligt skön trots sin höjd. Det är som en liten “kudde” framme vid trampdynan, då kan man knalla runt i dom länge! Lika snygga till klänning som till jeans, återigen något som funkar i flera olika kombinationer. Nu ska ju inte jag ut och slira i klackar ikväll, ska bara vara hemma och ta det lugnt. Har flängt runt hela dagen (mysdag deluxe) och skulle på ett event egentligen, men jag blev lat när jag kom hem så stannar här. :-) Ha en härlig kväll hjärtan, PUSS!!

//Now when it’s weekend I thought it would be good with a pair of shoes from my collection, maybe you recognise these pictures. ;-) Got to try-walk them so everything was perfect, and they are! I love high heels, my musts when it comes to heels is that they fit good and that you actually can walk in them (girls, you know what I mean). This shape is my favorite, a bit higher up on the foot and also the platform that makes the shoe comfy to walk in even though it’s so high. It’s like a little “padding” in front, so you can walk around in these for a long time! Suits just as good to dresses as with jeans, again – something that works in multiple ways and combinations. I’m not going out in heels tonight though, will just stay at home and chill. Been away all day (cozy day deluxe) and was planning to go to an event, but I got so lazy when I got back home so I’m staying here. :-) Have a great night babes, HUGS!!

8 reaktioner på “HIGH HEEL WEEKEND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.