EPIC TRAVEL

DSC_9957-Redigera-Redigerajannideler-accent
janni-deler-epic-travelDSC_0215
janni-deler-epic-travelDSC_0222 copy
janni-deler-epic-travelDSC_0217
DSC_9963-Redigera-Redigera-Redigerajannideler-accent

Need to travel and pack my bags smart!

Jag vet inte hur många frågor jag fått om hur jag packar när jag reser till så mycket olika ställen, så nu förtjänar det ett inlägg. :-) Jag har nog ingen riktigt strategi men jag brukar lyckas ganska bra varje gång. Jag har fått i uppdrag av Accent att prova en av deras väskor nu under mina senaste resor, jag älskar ju färg (blir så glad när jag ser den så fort den kommer rullandes på bagagebandet) och det finns en hel del andra snygga väskor i olika färger – även neutrala. Ni hittar dom HÄR! Jag valde en lite mindre den här gången, tycker det är så jobbigt att släpa runt på stora väskor och ska man inte vara borta så länge funkar den här utmärkt. Jag brukar tänka såhär – “packa bara det du faktiskt använder” samt “packa plagg som funkar i olika kombinationer”. På det sättet blir det mindre packning och du kommer faktiskt använda varenda plagg i resväskan. Har du fortfarande prislappen kvar på en klänning sen 4 månader tillbaka så ta inte med den, du kommer antagligen inte använda den. ;-) Självklart packar även jag fel ibland, ingen är perfekt haha! Gillar att man kan dela upp väskan i två delar i denna, då lägger jag skor på ena sidan och kläder på den andra. Brukar även packa allt i ordning, tröjor i en hög, byxor i en osv – då får man bättre koll på vad man har med sig. Hoppas ni gillade inlägget, hojta till om ni har några mer funderingar! Puss <3

//I don’t know how many questions I’ve gotten about how I pack my bags when I travel to all these different places, so now it deserves a post. :-) I don’t have a real strategy but I usually do it pretty well. Accent asked me to try one of their bags now during my latest trips, I love colour (get so happy when I see the bag coming on the bagage band) and there’s a bunch of other nice bags in different colours – also neutral. You’ll find them HERE! I chose a smaller one this time, think it’s such a struggle to drag around on a big bag and when you’re not away for long this one works great. I usually think like this – “only bring stuff you actually use” and “pack things that works together in different combinations”. If you still got the price tag on a dress after 4 months don’t bring it, you’re probably not going to wear it. ;-) Of course I pack my bags wrong sometimes, no one is perfect haha! I like the fact that you can split this bag in two, I put shoes on one side and clothes in the other. I always pack my things in order, shirts in one pile, pants in one and so on – you get a better picture of what you have in there. Hope you liked this post, just let me know if there’s anything else you want to know! Hugs <3

18 reaktioner på “EPIC TRAVEL”

 • ISA says:

  tycker det är så jävla bra med en färgstark väska också när man letar efter den på bandet ;) haha. Alla har ju svart, hård med två hjul :O

 • Greta says:

  What is the brand of your pants? Please answer me!

 • Lady Travel says:

  Tack för tipset Janni!

  Du är en grym inspiration!

  Kram

 • May says:

  When traveling, I have to take my Insjö bagINbag for all those small things, passport, lip blam, sun glasses, pens, cosmetics…I lost them so many times before I found Insjö. Same as u, I love bold colors, my case is also Pink <3

  Thanks for the great post!

 • Elin says:

  Superhärlig väska ! :D

  http://fashionbyelin.se

 • Alicia says:

  Hello Janni ! Please, where is your jacket from ?
  By the way, your are gorgeous and your style is awesome.
  Kisses from France.

 • karin Andersson says:

  Sjukt snygg väska , tack för inspirationen !!

 • Helena says:

  Hur gör du med hygienartiklar? För mig blir det alltid tre necessärer och de tar upp halva väskan; en med morgon/kvällsrutinen (tandborse/tandkräm, hudvård och linsvätska/glasögon), en för dusch (schampoo/balsam, duschcreme, rakhyvel) och en för sminket. Sen plus ipren, plåster, solkräm, hårtofsar, hårborstar, hårnålar, parfym, deo, nagellack/borttagning, hårolja, hårspray, värmeskydd). Alltså, omöjligt! Plus sen hårfön, locktång, smycken haha. OMÖJLIGT!

  • janni says:

   Jag tar inte med så många, brukar ha en liten påse med produkter och rakhyvel osv. Tar alltid med reseburkar, dom är mindre och tar inte så mycket plats. Nagellack osv brukar jag aldrig ta med, fixar naglarna hemma var 3e vecka ungefär så då håller dom. Hårfön brukar oftast finnas på hotell, så det släpar jag aldrig med mig. :-) Man får försöka vara smart och inte ta med allt, hehe! Kram!

 • Anna lyhs says:

  Hur mycket plats lämnar du för ny fynd? Om du är ute och reser så långt p länge som du gör köper du väl nästan en ny väska på plats och fyller den?

  • janni says:

   Shoppar inte så jätteofta när jag reser, köper mest online nu för tiden. :-) Efter en månad i USA däremot så blev det en ny väska som jag tog med hem, haha! Kram

 • Sandra says:

  Hey Janni!
  First I LOVE YOUR BLOG! Thank you for daily inspiration1
  My second thing is a bit weird haha, but you seem like you have a really interesting family, so can you do a post where you explain what they do for living and stuff?

  A million hugs and love from me <3

 • Clara says:

  Janniii!! Jag är totalt käär i din jacka var har du hittat den någonstans?! <33

Leave a Reply

Your email address will not be published.