THAI NIGHT

janni-deler-thai-nightDSC_1223
janni-deler-thai-nightDSC_1232
janni-deler-thai-nightDSC_1239
janni-deler-thai-nightDSC_1227
janni-deler-thai-nightDSC_1234
janni-deler-thai-nightDSC_1240

Thai food after a long day, ending with a dead golf car (AGAIN!) that we had to push up the hill…

Lång dag idag, men vi har fått till massa bra grejer. Ska bli kul att visa er!! :-) Vi åkte och åt thaimat hela gänget, har superdupermega-matkoma nu. Kommer sova som ett barn inatt! Efter pangmiddagen så körde vi hem med golfbilen som jag glömt ladda, Jon, Lisa och Tim tog en taxi hem så vi andra gasade i golfbilen. När vi hade sista långa backen upp fick vi putta upp den, det var så mycket flashback från i somras… Ni kan se det inlägget HÄR! Man kan ju tycka att jag borde lärt mig att sätta den på laddning efter det. Nu kommer jag aldrig glömma det igen! ;-) Dags att sova, hörs imorgon babes <3

//Long day today, but we got so many good things. Will be fun to show you!! :-) We went for some thai food all of us, having a super duper mega food coma right now. Will sleep like a baby tonight! After an amazing dinner we drove the golf car home that I forgot to charge, Jon, Lisa and Tim took a cab so the rest of us raced in the golf car. When we had the last long uphill we had to push it, it was such a flashback from this summer… You can see that post HERE! You may think that I should’ve learned to charge it after that. Now I’ll never forget it again! ;-) Time to sleep, talk tomorrow babes <3

10 reaktioner på “THAI NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.