SHADES

janni-deler-shadesL1002181
janni-deler-shadesL1002187

Pool hangout by the shades!

God morgon från paradise! Har filmat hela morgonen och nu har vi käkat frulle vid poolen. Ska fortsätta filma här idag men förhoppningsvis blir det lite pauser så vi kan mysa vid poolen. :-) Det ser ut som det ska bli dåligt väder from imorgon men idag är det blå himmel så ska njuta idag! Jon har ju planterat så mycket palmer här i trädgården så vart man än går så får man palmskugga på sig. Ni vet ju vad jag tycker om palmer, och jag tror Jon vet det också och därför är vår trädgård en stor palmskog. ;-) Nu ska jag hoppa i plurret, hörs snart! <3

//Good morning from paradise! We’ve been filming all morning and just had breakfast by the pool. Will continue filming here today but hopefully we’ll have some breaks so we can chill by the pool. :-) It looks like it’s coming in bad weather from tomorrow but today the sky is blue so I’ll just enjoy that! Jon planted so many palm trees in the garden so anywhere you go you get palm shades on you. You know what I think about palm trees, and I think Jon knows that too and that’s why our garden is like a huge palm forest. ;-) Time to jump in the pool, talk soon! <3

10 reaktioner på “SHADES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.