DONE BUT UNDONE

janni-deler-bed-head-tresemmeDSC_0934-Redigera
janni-deler-bed-head-tresemmeDSC_0942-Redigera
janni-deler-bed-head-tresemmeDSC_0892-Redigera copy
janni-deler-bed-head-tresemmeDSC_0255-Redigera
janni-deler-bed-head-tresemmeDSC_0902-Redigera
janni-deler-bed-head-tresemmeDSC_0898-Redigera

A perfectly (un) done hairstyle, relaxed and easy to make!

Ni vet såna dagar man inte riktigt orkar fixa håret, men ändå inte vill ha det bara hängandes. Då är det här frisyren, brukar ha den här väldigt ofta hemma och även börjat ha den mer och mer ute. :-) Man kan mixa mellan en knopp, en liten hästsvans eller som på bilden – något mittemellan. Jag gillar att ha det lite slarvigt, det här känns som en frisyr eftersom håret kommer bort från ansiktet. Jag har ju stylat håret några gånger tillsammans med TRESemmé, och det här är min look med deras produkter. De heter passande nog Perfectly (un)done, jag använde sea foam innan jag fönade och sea salt spray i topparna (i torrt hår) efteråt för att få det lite “busigare” och en skönare känsla. Vad tycker ni? :-) Vill man däremot fixa håret lite mer och har tid för det så kan man kolla videon nedanför, beachy waves som också är enkla att göra. Puss på er! <3

//You know those kind of days when you don’t really have the energy to do something with your hair, but still don’t want it just hanging there. Then this is the hairstyle, I have this pretty often at home but I’m starting to have it out more and more. :-) You can mix between a bun, a small pony tail or like in the pics – something in between. I like to have it a bit messy, it still feels like a hair style since the hair is away from your face. I’ve styled my hair a couple of times together with TRESemmé, and this is my look using theirs products. They’re called perfectly (un)done which suits pretty good, I used sea foam before I blow dried it and then sea salt in the ends (in dry hair) to get it a bit more “playful” and nicer feeling. What do you think? :-) If you want to do more with your hair and have a bit more time you can watch the video below, beachy waves which also is simple to do. Hugs babes! <3

21 reaktioner på “DONE BUT UNDONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.