MARBELLA DAYS

janni-deler-mix-marbellaDSC_1181
janni-deler-mix-marbellaL1002332
janni-deler-mix-marbellaDSC_1059
janni-deler-mix-marbellaL1002562
janni-deler-mix-marbellaDSC_1060
janni-deler-mix-marbellaL1002586
janni-deler-mix-marbellaDSC_1294

A mix from our days here, had so much fun!

En liten mix från de senaste dagarna, älskade Marbella. Tyvärr bjuder det på mega åskväder ikväll, har sett blixten slå ner typ precis vid kullen ovanför huset. Läskigt var det, kändes till och med i hjärtat när den slog ner. Hoppas det spricker upp tills imorgon, nu lyser huset upp typ vad 5e minut av blixtarna! Anyway, vi har ju haft fint väder också. :-) Vi har hängt i hamnen, på taket, med vovven och på gymmet. Vi körde ett crossfit-pass idag, åh herre vad jobbigt det var… Men SÅ skönt efteråt! Kul att köra med Lisa och Denise, tjejpepp! Nu ska jag sätta på en film och hoppas på att någon joinar mig, hörs imorgon. Puss <3

//A mix from the last few days, lovely Marbella. Unfortunately it gives us a mega thunder storm tonight, I’ve seen the lightning strike right by the hill above the house. It was so scary, I could even feel it in my heart when it struck. Hoping for it to go away tomorrow, now the house is bright from the strikes almost every 5 minutes! Anyway, we’ve had nice weather here too. :-) We’ve been hanging out in the port, on the roof, with the dog and at the gym. We did a crossfit workout today, oh my it was tough… But felt SO good after it! Fun to do it with Lisa and Denise, girl power! Now I’m gonna watch a movie and hoping for someone to join me, talk tomorrow. Hugs <3

16 reaktioner på “MARBELLA DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.