BLACK BATHING SUIT

janni-deler-hawaii-snapsDSC_9203
janni-deler-hawaii-snapsDSC_9149
janni-deler-hawaii-snapsDSC_9249

Swimsuit from Gooseberry intimates. 

God morgon från soliga Spanien! Så skönt att vakna upp till lite solstrålar. :-) Har inte varit nere på stranden och fotat det här däremot, men kände att det passade in. Har så mycket bilder från Hawaii så jag till och med glömt vad jag bloggat och inte. Kände att jag ville visa den här baddräkten iallafall, kommer använda den som en topp nu när man inte hänger på stranden lika ofta. Nu ska hela gänget åka hem till Sverige så jag och Jon har några dagar själva här i huset. Har varit kul att ha fullt upp och folk runtomkring men det ska bli skönt att bara mysa vi två. Jag åker hem igen på torsdag och efter det är det fullt ös igen, ska samla på mig massa kärlek och energi tills dess. Hörs snart, puss! <3

//Good morning from sunny Spain! So nice to wake up by some sunshine. :-) Haven’t been down to the beach to shoot this though, but I thought it would fit in. Have so many pictures left from Hawaii so I even forget what I’ve posted and not. Thought that I wanted to show you this bathing suit, will use it as a top now when you don’t hang out on the beach as often. Now the crew will go to Sweden so me and Jon have a few days on our own in the house. It’s been fun to have lots of people and stuff going on here but it will be nice to be just the two of us and chill. I’m going back home on thursday and after that it’s full gas again, will stack up on lots of love and energy until then. Talk soon, hugs! <3

13 reaktioner på “BLACK BATHING SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.